L’Aleví, Subcampió de Catalunya

L’equip Aleví del Cent Patins s’ha proclamat subcampió de Catalunya, a la Fase Final celebrada aquest cap de setmana a Sant Adrià del Besos, després de superar a les semifinals al Jujol per 6-5 i perdre la final, a la pròrroga i amb gol d’or, contra Tucans per 3-4.

Destacar l’alt nivell demostrat per tot l’equip, que ha demostrat que quan juguen concentrats i amb intensitat, són capaços de derrotar qualsevol equip.

El partit de semifinals disputat dissabte matí, es presentava com un repte majúscul, ja que ens havíem d’enfrontar al primer classificat de la fase regular, el Jujol, que ens havia derrotat còmodament als dos partits previs.
Però els nostres espartans es van posar el vestit de play off i ràpidament van demostrar que diumenge volien jugar la final. Amb intensitat, tant al davant com al darrera, es va aconseguir arribar a la mitja part amb 3-1. Al començament de la segona part, el Jujol va sortir en tromba i van marcar ràpidament tres gols que donaven la volta al marcador. Però els nostres espartans es van refer, i amb dos gols més, van tornar a dominar per 5-4. Els dos minuts finals, amb Jujol jugant sense porter, encara es va aconseguir un gol mes per cada equip, i, encara que patint fins a l’últim segon, el marcador ja no es va moure, classificant els espartans per la final.

La final de diumenge ens enfrontava a Tucans, un altre equip al qual no s’havia aconseguit guanyar a la lliga. Els nostres jugadors van sortir igual de concentrats que a les semis, però l’encert de cara a porteria i en defensar les bones individualitats de l’equip rival no era el mateix. Això va fer que el marcador es posés amb un inquietant 0-3 en contra al llarg de la primera meitat. Tot i així, un gol abans del descans, ens va tornar a ficar al partit, i, a poc a poc, treballant molt en defensa i amb una mica més d’encert en atac, es va aconseguir anivellar el marcador amb un 3-3 amb el que es va arribar al final del partit.

A la pròrroga, que es jugava a gol d’or, els nostres jugadors van dominar i van intentar buscar el gol de la victòria, cometent el pecat de jugar massa individualment i oblidant la fórmula exitosa que ens havia portat fins a aquell moment. A final, en el cara o creu, va sortir aquesta última, amb una pèrdua del puck que va propiciar una contra que va donar el gol i el campionat a l’equip Tucano.

Tot i la lògica decepció i tristesa de tot l’equip per no aconseguir el títol, tant tècnic com jugadors han d’estar molt orgullosos del play off que han fet, lluitant fins al final i deixant empremta amb el seu joc d’equip i en el que tots els jugadors, uns amb més minuts en pista i d’altres, des de la banqueta i els entrenaments, han posat el seu granet de sorra.

Destaquem el gran paper durant tot el cap de setmana de la nostra portera Berta, amb grans parades en moments claus als dos partits, l’encert golejador del Pau, Bern, Okai i Iker, el gran desplegament de joc del Marc i el Sergi, la bona tasca defensiva de l’Ivàn i l’Alejandro, el suport de l’Adri i els benjamins Eric, Alex i Albert i la gran feina del nostre coach, Nacho.

La temporada no acaba aquí, i l’equip es desplaçarà aquest cap de setmana a Oropesa del Mar per disputar la fase prèvia del campionat d’Espanya Aleví, on esperem que continuïn amb aquesta bona dinàmica de joc i deixin el nom del club i de Rubí ben amunt.

Comentaris

comentaris