El Cent Patins femení aconsegueix un triplet històric

L’Elit Femení ha derrotat a les Panteres de Valladolid per un contundent 5 a 1 en l’últim i decisiu partit de la final del playoff de lliga. No només s’han proclamat campiones de lliga, sinó que també ho han fet del primer triplet en la història de l’hoquei línia.

Aquest diumenge, s’ha disputat el tercer partit de la final del playoff de la Lliga Elit Femenina. Les visitants van forçar aquest últim matx en empatar l’eliminatòria el dia abans amb un ajustat 2 a 3. El dissabte va ser un partit igualat. Les nostres van dominar lleugerament la primera part, però a la segona, les Panteres van posar una marxa més i van aconseguir remuntar.

En canvi el diumenge va ser una altra història. L’equip va sortir amb una mentalitat guanyadora des del començament. Valladolid no va poder oposar-se al gran nivell de joc de les noies, que al descans ja anaven guanyant per 3 a 0 amb els gols de Elia Ribas, Charlotte Nicholson i Ana Sierra. No era moment per relaxar-se, la remuntada del dia anterior encara estava present i les Panteres, sense el domini de pastilla, seguien tenint clares ocasions de gol. Però als pocs minuts del segon temps, tots els nervis es van esvair quan Shauny, amb un bon gol, encarrilava la victòria. Durant tota la segona part, l’equip visitant va intentar sense èxit remuntar un partit totalment controlat pel Rubí, que va ampliar encara més la diferencia en el marcador gràcies a Andrea Pérez. A pocs segons del final, Valladolid va fer el seu gol d’honor. 5 a 1 el resultat final i un altre títol per a les vitrines del club.

Amb el partit d’ahir, l’equip ha culminat una increïble temporada plena d’èxits, que quedarà per sempre escrita en la història de l’hoquei línia. El primer equip campió en un mateix any la Copa de la Reina, la Copa d’Europa i la Lliga. Sens dubte un triplet que engrandeix encara més a aquest club, que potser no té el millor pressupost, ni les instal·lacions més punteres, però que sens dubte té els millors jugadors i les millors jugadores.

Cal destacar la presencia de l’Alcaldesa Ana María Martinez i el Regidor d’Esports Juan López a tots dos enfrontaments. A més de gaudir d’un gran espectacle, es va parlar de projectes de futur pel Cent Patins a la cituat amb molt bones sensacions.

Els partits decisius

Copa de la Reina

Copa d’Europa

Lliga Elit Femenina

El triplet als mitjans

Us deixem un recull de les noticies publicades per diferents mitjans sobre el triplet històric del Cent Patins:

Comentaris

comentaris