A un pas del triplet

Després de la victòria de l’elit femení a Valladolid per 2 a 3, les noies es col·loquen a un sol triomf de proclamar-se campiones de lliga i per tant aconseguir l’històric triplet.

Aquest últim cap de setmana, l’equip femení s’ha desplaçat a Valladolid per jugar l’anada de la final del playoff. La cita no era gens fàcil, ja que les val·lisoletanes són sempre un duríssim rival. Però les noies van superar a les locals fent gala del mateix bon joc que les va permetre guanyar la copa d’Europa fa tan sols una setmana. Pel que fa al partit en si, van estar en tot moment per sobre en el marcador. Encara que el resultat sembli ajustat, les rubinenques van controlar l’interessant matx de principi a fi.

Amb els gols d’Ainhoa Merino, Shauny Ortega i Ana Sierra, les noies tornen a casa sent conscients que només estan a una victòria d’aixecar el títol de lliga i per tant també endur-se el triplet. Una inigualable proesa, que en tota la història de l’hoquei línia femení, cap equip ha sigut capaç d’aconseguir mai.

Esperem que aquest dissabte 13, a la pista Francesc Calvo, es consolidi l’èpica gesta, que sens dubte serà un esdeveniment a escala europea que servirà per ubicar en el mapa aquest esport minoritari, i en especial a l’esport femení.

En altres categories, aquest passat dissabte també es va jugar el playoff per als equips Infantil i Junior a Sant Joan d’Espí. On l’Infantil de Xavi Porqueras s’ha proclamat campió de Catalunya en guanyar la final contra Tucans per 9 a 1. Els Juniors d’altra banda van aconseguir la medalla de bronze.

*Imatge cedida CPL Valladolid (https://www.facebook.com/cplvalladolid/)

Comentaris

comentaris