Amics o rivals?

Aquest dissabte el nostre Benjamí Black s’enfrontava amb el Castellbisbal. Podria semblar un partit més, i sense excessives complicacions ja que jugaven contra el cuer de la classificació, per seguir avançant cap el play off. Però aquest partit tenia una particularitat especial. La porteria del Castellbisbal la defesa un gran porter: En Dani Nieminen.

I qui és el Dani? Doncs el Dani ha estat un dels seus companys durant l’Sparta Kids que els nostres van guanyar amb el nom de Darkplayers. Va ser un dels dos grans porters que ens van acompanyar durant el torneig, junt amb el Gon. I van ser uns dies molt intensos, i molt macos on, a més de guanyar la copa, van fer equip, es van fer amics.

Per això, se’ls devia fer molt estrany xutar al que fa 4 dies defensava la seva porteria. Fos per això o no, el partit va començar molt fluix. Si bé ells no van disparar entre els 3 pals en tot el partit, els nostres no acabaven d’arrencar del tot. El domini era total, però faltava alguna cosa, faltava un punt més de velocitat, de lluita, d’intensitat…

En fi, la primera part va passar sense pena ni glòria, i va acabar amb un 1-0 a favor dels nostres. I la segona va ser encara pitjor, ja que no es va marcar cap gol. Ells no tenien gairebé cap oportunitat, però semblava que en qualsevol moment podrien marcar un gol, mentre que els nostres estaven negats. Potser tenien son, potser els costava xutar al Dani, o potser es van confiar massa… però el marcador no es movia.

I va arribar la tercera part… i alguna cosa va canviar. Els nostres es devien adonar que el Dani sempre serà un amic, però que aquell dia era el rival. I que no es pot perdonar al rival, per molt bé que et caigui. Així que… 1 puntet més de velocitat, 2 de lluita, 3 d’intensitat… i 4 gols més al tercer temps. 5 a 0 i final del partit. I llavors si que ja van tenir temps de parlar amb el Dani.

Seguim segons amb 15 partits guanyats, 2 perduts i un empatat, i a 14 punts dels tercers, amb gairebé el segon lloc garantit de forma matemàtica. 113 gols a favor i 46 en contra.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris