El Cent Patins guanya la primera edició de la Copa d’Europa Femenina

 El Rubí torna a guanyar un altre títol aquesta temporada. Aquest amb una gran rellevància, l’equip d’elit femení a entrant per la porta gran en la història Europea en guanyar la primera edició de la Copa d’Europa Femenina.

Primerament, les noies van acabar com a segones de grup en golejar al L&C Riga letó 12-2, perdre amb el Phenix Ris-Orangis, l’amfitrió del torneig, als penals i tornar a guanyar al Taurus Buja italià per 3-1. A la semifinal es va trobar les cares amb un vell conegut estatal, les Panteras del CPL Valladolid. Va ser el partit més igualat de tota la competició per a les espartanes, on es van jugar el pas a la final als penals. Eva Marques va transformar l’únic gol, classificant així al Rubí a l’esperada final europea.

La final, immillorable. Contra el Phénix Ris-Orangis, un altre cop, les noies ens van regalar tota una exhibició de joc. A partir del gol en contra inicial, l’equip va controlar el matx en tot moment. Des de la rapida remuntada, fins al xiulet final, l’equip va demostrar un control i una seriositat tàctica digna del millor club europeu. Les noies van remuntar rapidament el primer gol de les amfitriones amb un doblet de Shauny Ortega, Ana Sierra va ampliar el marcador 1 a 3. Encara que les franceses van fer el 2-3, les mateixes Sierra i Ortega van marcar dos gols que van situar el 2-5 en el marcador. El Ris-Orangis va tornar a acostar-se, però Ainhoa Merino va fer el demoledor 3-6. Les locals van maquillar el resultat final deixant-lo finalment amb un 4-6.

Excel·lent torneig de les noies del Cent Patins, que han demostrat el gran potencial que te aquest vestuari. Cal esmentar la gran actuació de la portera de l’equip Carolina Moreno, que ha rebut el trofeu a la millor portera del torneig. Ara que ja tenen la Copa de la Reina i d’Europa, les rubinenques es centraran en la final de la lliga per aconseguir així l’històric triplet.

En les altres categories del club, el Sènior B, s’ha quedat a la semifinal de la Copa de la Princesa. L’equip torna a casa amb el cap ven alt, havent fet un 3 de 3 en la fase de grups i caient als penals contra l’amfitrió del torneig, el Metropolitano HC B, després d’empatar a 1 i de dues intensíssimes pròrrogues. L’elit Masculí en canvi, es va desplaçar a Mallorca per intentar classificar-se a la final dels playoff de la lliga. Van forçar el tercer partit gràcies a la clara victòria del dissabte, però en el del diumenge no va poder ser. En un igualadíssim partit, els mallorquins es van endur la victòria per 4 a 3. L’equip acaba la temporada amb un balanç agredolç, d’un costat sent campions de la Copa del Rei, però per l’altre sense passar les semifinals a les altres dues competicions (Lliga i Copa d’Europa).

Comentaris

comentaris