Primera victòria del benjamí White

BENJAMI WHITE 3 PREMIÀ 2

I per fi arribar la primera victòria dels nostre benjami White que tant han buscat des de l’inici de temporada i se’ls havia escapat varis partits d’aquesta temporada perdent d’un gol a l’últim minut de partit.

El partit va ser molt igual tot i que sempre els nostres van estar per davant al marcador ( van anar guanyant 3-1 ) i amb la sensació que aquest si era el dia , van marcar Urbano , Lucia i Jonh. Defensivament l’equip va millorar i va concedir menys tirs del habituals i hem de destacar el nou vingut a la porteria Marc Cabezas que amb nomes 3 setmanes va progressant ( tindrem porter per temps ) però s’ha de destacar a tot l’equip tant benjamins i prebenjamins que van jugar i a tots el que han vingut a ajudar-nos durant tot l’any i sobretot a la nostra entrenadora que baralla tots el dies amb ells i els fa millorar cada dia una mica més

 I ara ha mirar cap endavant

Spartans Au Au Au!!!!

Comentaris

comentaris