Les noies accedeixen a la final de la Lliga Elit Femenina

SEMIFINAL PLAY OFF ÈLIT FEMENÍ (2n partit)

El partit començava puntual a les 20:30 del dissabte 1/4/17, amb la gran pregunta de si les nostres noies podrien aconseguir empatar l’eliminatòria i de retruc, guanyar-la. El partit d’anada s’havia resolt a la pròrroga amb el gol d’or, després d’un partit molt disputat i amb un arbitratge que ens havia castigat amb moltes faltes, no podíem tornar a caure en els mateixos errors.

I el partit va començar de la mateixa manera que a Madrid, un gol molt matiner de la Shauny #6, en una gran jugada personal. No havien passat ni tres minuts i les coses es posaven molt bé per a les locals. A partir d’aquí, un gran domini de les rubinenques, però que no aconseguien el segon gol que ens pogués donar aquell punt de tranquil·litat, per treure’ns la por de sobre. Vàrem tenir, moltes ocasions però la portera del Tres Cantos, es mostrava molt segura i evitava així, que ampliéssim el marcador. Quedaven poc més de 30 segons per acabar la primera part, i en una errada defensiva les jugadores madrilenyes aconseguien el gol de l’empat.

Després del descans, van venir molts minuts, d’intercanvis de cops, però amb domini majoritari de les nostres jugadores, però les madrilenyes oferien molt perill al contracop, tot i que es trobaven amb la Carol #36, que ho aturava pràcticament tot. El segon gol no va arribar, fins al minut 8:29, que l’Ana #41 recollia un refús de la defensa i amb un gran xut feia pujar el 2-1 al marcador. Però les “kamikazes” no es varen rendir i quan quedava poc més de dos minuts, van treure la portera, i si una virtut té aquest equip, és que juga molt bé el “power”(superioritat). I quan faltaven 1:18 aconseguien el gol de l’empat. Arribàvem doncs, un altre cop al gol d’or. Els fantasmes apareixien de cop a la ment de les nostres jugadores, que es van mostrar molt nervioses durant tot el temps afegit, fins que, quan faltaven 00:35 per acabar la primera part, l’Ana#41 feia una gran assistència a l’Eva #18 que feia el gol que ens permetria jugar el tercer partit, i aspirar així al títol de lliga.

Final doncs, 3-2 i tercer partit … Diumenge 2/4/17 a les 16:00!! Cal dir, que al finalitzar el partit, les nostres jugadores van sortejar un obsequi entre el públic, donat per farmàcia Xapellí, per ajudar a pagar les despeses de la copa d’Europa.

SEMIFINAL PLAY OFF ÈLIT FEMENÍ (3r partit)

Ara sí, ha arribat l’hora de la veritat, aquí qualsevol error et pot fer tornar a casa abans d’hora, i sincerament cap de nosaltres vol que això passi. Les cares de les nostres jugadores, denoten seguretat, i felicitat, tot transmet bones sensacions i les rialles han tornat al vestidor. Comença el partit i com en els tres partits d’aquesta eliminatòria, som les primeres a marcar i com sempre en aquests tres partits, la Shauny #6 és l’encarregada d’obrir el marcador, aquest cop aprofitant una bona assistència de la Maria#19, després d’una gran recuperació en defensa. Però la història es repetia, un altre cop generàvem perill, però no resolíem i la diferència en el marcador, no ens permetia relaxar-nos. Però a diferència d’altres partits, les jugadores del Tres Cantos, no oferien el perill que havien mostrat en els darrers enfrontaments, però no podíem badar.

Arribat el descans, el resultat seguia sent d’un a zero, però el cansament augmentava i el gol no volia entrar, fins que ja era ben entrada la segona part, i una bona assistència de l’Ainhoa#50 era aprofitada per l’Ana#41 que feia pujar, el 2-0 al marcador. Però com sempre, les “Kamikazes” han tret tot l’orgull en els darrers minuts, i quan faltaven gairebé 4 minuts, han tret la portera i ens han tingut tancades, defenent la nostra porteria amb un power molt llarg, fins que al minut 1:01 feien el 2-1, que complicava la situació. En aquest moment, cal destacar la figura del coach (Simo), que ha reaccionat immediatament i ha demanat un temps mort, per poder tranquil·litzar i ordenar les idees de les seves jugadores. Finalment el partit ha acabat amb el 2-1 definitiu, no sense patir, perquè quan faltaven 20 segons, les jugadores madrilenyes han estavellat un puck al travesser, que podia haver canviat el sentit del partit, però aquest cop si, la sort ens ha somrigut a nosaltres i hem pogut gaudir de la victòria, que de ben segur, ens ha de permetre afrontar les competicions que venen ara, amb millor actitud i alegria. Següent parada? Copa de la Reina!

És just després d’una fita així, que apareguin a la crònica totes les jugadores que formen part d’aquest equip.

Carol#36, Marta#82, Shauny#6, Andrea P#13, Eva#18, Judit#64, Èlia#31, Ainhoa#50, Mar#34, Sehuk#77, Maria#19, Ana#41, Charlotte#22, Simo (coach)

Enhorabona, Espartanaaaaaaaas !!!

Comentaris

comentaris