L’Aleví cau a domicili i no pot certificar el seu passe a play-offs

L’Aleví del Cent Patins ha caigut derrotat aquest diumenge a la pista d’un rival directe, l’Uroloki, i haurà d’esperar a la setmana que ve per certificar el seu passe als play-offs de Catalunya.

El partit disputat a Barcelona ha estat força entretingut i amb els nostres jugadors, malgrat les baixes, plantant cara al vigent campió català. Cal destacar la bona actuació dels benjamins convocats per l’ocasió, que no han desentonat en cap moment en un partit dels grans.

La primera part ha començat molt equilibrada, amb oportunitats per ambdós equips, desbaratades pels porters i les defenses. Així ha estat fins que al minut 8, els locals han aconseguit batre al Joshua, aprofitant que jugaven en power. Els rubinencs han reaccionat i en dos minuts, l’Iker, en jugada personal, ha aconseguit posar l’1-1 al marcador. L’alegria, tanmateix, no ha durat ni 10 segons, els que ha trigat l’Uroloki en fer pujar el 2-1 al marcador. El partit ha continuat la seva dinàmica d’alternança, fins que l’Okai ha pogut fer l’empat a falta de 1.39 per la mitja part. No s’ha aconseguit però, arribar amb aquest marcador al descans, ja que quan faltaven 33 segons, els locals han fet el 3-2, que ja si, seria el resultat al final de la primera part.

A la represa, els rubinencs no han tingut tanta intensitat defensiva i ho han pagat encaixant un altre gol al cap de cinc minuts. Tot i així, els nostres no han abaixat els braços i l’Okai novament, assistit per l’Iker, ha marcat el tercer gol dels espartans. Hi havien esperances de remuntar el partit, però dues badades defensives aprofitades pels locals ho han convertit en missió impossible. A falta de 4.27 pel final, una bona assistència de l’Iker al Pau, ha fet que aquest últim fes pujar el definitiu 6-4 al marcador.

Després d’aquest resultat, hem d’esperar que el proper i últim partit de la fase serveixi per aconseguir els tres punts que donin a l’equip la classificació matemàtica per al play-off de Catalunya, que per al joc desplegat durant tota la temporada, mereixen disputar els nostres espartans.

Comentaris

comentaris