Gran cap de setmana pel Cent Patins

En aquesta última jornada, els equips d’elit han passat amb nota els dos grans reptes que tenien. Les noies han remuntat l’eliminatòria contra Tres Cantos i s’han classificat per la final del playoff. D’altra banda, els nois han fet la feina i han guanyat el seu últim partit de lliga regular, classificant-se en tercera posició per als playoffs. Però abans de tot, no pot passar per alt la gran gesta del Sènior Or, guanyant el seu títol de lliga a falta d’un partit per finalitzar la competició.

CAMPIONS DE LLIGA OR

L’equip dirigit per en Xavi Porqueras es proclama així campió de la Lliga Or Nacional, una lliga molt emocionant. Per començar amb força, el primer partit el van guanyar a Bilbao per 2 a 3, en una pista sempre difícil, amb el gol de la victòria en els últims 30 segons. Després en el desplaçament a Mallorca es va perdre en els penals i en la jornada següent van encaixar un contundent 11 a 2 contra Valladolid. En aquell moment la moral de l’equip estava per terra, però es van refer de la millor forma possible, en els següents partits van guanyar a Las Rozas i a Tsunamis avançant-los als dos i escalant fins a la segona posició. El Sènior Or va donar un cop sobre la taula quant, a la segona volta i sense que el resultat de l’anada els influís, va guanyar al Valladolid, prenent-li així la primera posició. Ara només havien de guanyar dos partits més per proclamar-se campions. Al derrotar al Tsunamis, ja tenien mitja lliga i la pressió li va poder al Valladolid, que aquest cap de setmana no ha pogut contra l’Espanya, fer que ha proclamat, ara oficialment, al Masculí Or com a merescut campió de la Lliga Nacional.

 

L’ELIT MASCULÍ ES CLASSIFICA TERCER PER ALS PLAYOFFS

Tornant als partits d’aquest cap de setmana, comencem per ordre. L’elit masculí ha guanyat sense cap sorpresa i amb una certa facilitat al Sant Andreu, equip de la zona baixa de la classificació. El Rubí, amb el cap en els playoffs, estava més pendent de l‘Espanya – Valladolid, desitjant que l’equip mallorquí perdés contra el Valladolid, el sòlid primer classificat, per així acabar la lliga regular per davant de l’Espanya i tenir el factor pista a favor per les semifinals. Però finalment no ha pogut ser, encara que l’elit ha fet la seva part, ha guanyat al Sant Andreu per 4 a 1 en un partit seriós i constant, amb gols de Benito, Eric, Xavi i Edu, l’equip haurà de jugar sense el factor pista i disputar la volta de la semifinal a Mallorca.

L’ELIT FEMENÍ A LA FINAL DELS PLAYOFFS

L’elit femení d’altra banda, en la seva semifinal del playoff, s’han enfrontat contra Tres Cantos, equip davant del qual van perdre per un ajustat 6 a 5 en l’anada a Madrid. Les noies havien d’empatar l’eliminatòria i així ho va fer, en el primer partit jugat el dissabte. L’equip, amb molta superioritat tàctica va aconseguir una també ajustada victòria per 3 a 2. Es notava la tensió, no hi havia lloc per als erros, desgraciadament, sempre que aconseguien posar-se per davant en el marcador i respirar amb una mica més de calma, Tres Cantos empatava. Però finalment, i a la pròrroga, un gol d’Eva donava la victòria a les noies gràcies al ser aquest gol d’or. El primer pas ja estava fet, ara només quedava consolidar la remuntada el diumenge. I així va ser, el partit del diumenge va ser molt semblant al del dissabte, amb les noies dominant i atacant en camp contrari la major part del partit. Encara i així, el resultat final va tornar a ser una ajustada victòria per 2 a 1, marcador, que per molt ajustat que sigui, donava el pas a la final dels playoff a les noies. Final que jugaran contra Valladolid, segon classificar en la lliga regular i que s’ha desfet amb facilitat del Tsunamis per un doble 3 a 1.

Comentaris

comentaris