La primavera.. el joc altera

Un parell de dies abans de començar la primavera, el Benjamí Black jugava a Barcelona el seu partit contra Dracs Comtal. Veníem d’un bon partit i un resultat regular contra Gadex, i d’un bon resultat però un mal partit contra Jujol B. Així que la pregunta que ens fèiem tots el pares i mares era: Què tocarà avui?

Doncs, la resposta va trigar molt poc en arribar: Als pocs segons de partit, els nostres van fer una combinació molt maca i ràpida que va acabar amb el 0-1. Quina jugada! Encara l’estàvem comentant quan van marcar el 0-2.. Misteri resolt!

A partir d’aquí, com una tempesta primaveral, es va veure una allau de joc, passades, combinacions, control, pressió i joc espectacular… que a més, va venir acompanyada de gols. A diferència d’altres partits, no es va caure en la jugada individual, i tots els jugadors van tenir un paper destacat en joc, gols i assistències, i això va fer que la primera part acabés amb un 1-7, i la segona part amb un 2-12 destacable.

A la tercera part es va baixar una mica el ritme, però sense baixar la qualitat, i al final el partit va acabar amb un contundent 2-16 fruit d’un gran joc.

Va ser una al·lèrgia primaveral? Una tempesta puntual? Segur que no! Esperem que sigui la línia que seguirà l’equip aquesta primavera o es juga la lliga. Clarament, la primavera …el joc altera, i de forma molt positiva!

Seguim segons amb 12 partits guanyats, 1 perdut i un empatat, i a 8 punts dels tercers. 94 gols a favor i 35 en contra.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris