Un 5-1 molt diferent del 6-1 del Barça

La mateixa setmana que el Barça va protagonitzar la històrica remuntada del 6 a 1, el benjamí Black vàrem jugar a casa el seu partit contra el Jujol B. I el resultat va ser molt semblant, ja que el partit va acabar amb un clar 5-1 a favor dels nostres.

Però aquí s’acaben totes les semblances. Mentre el Barça va donar una lliçó d’intensitat, lluita, fe, entrega i també una mica de sort, els nostres varen jugar amb molt poca intensitat i no massa encert.

El partit començava amb la recuperació de la lesió de l’Ivan, i amb l’Eric (encara no al 100%) a la porteria, més el reforç de 3 prebenjamins. Però ja des del primer moment es va veure que els nostre jugadors estaven tant convençuts de la victòria que es van relaxar.

La primera part no passarà a la història. Només una escapada de l’Ivan va servir per situar el 1-0 al marcador.

La segona part no passarà a la història. Només en un rebuig, el Nil va aprofitar per situar el 2-0.

I la tercera part? Doncs, tampoc passarà a la història… En la seva única oportunitat, el Jujol va marcar un gol, però sense posar en cap moment en perill el resultat. Acte seguit, els nostres van prémer una mica més l’accelerador (no massa). Això va permetre que un dels prebes (l’Adrian) destaqués en un partit mediocre, marcant 3 gols i situant el 5-1 definitiu.

Ara toca posar-se les piles pels següents partits, que segur que seran més complicats. De moment, anem segons, amb 11 partits guanyats, un perdut i un empatat, 76 gols a favor i 31 en contra.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris