Empat, derrota o victòria?

El dissabte, els nostres nois del Benjamí Black s’enfrontaven com a segons de la lliga, al Gadex, que ocupava la tercera posició. Amb 5 punts d’avantatge i després d’haver guanyat a la primera volta per un difícil 1 a 2, el partit suposava un gran repte.

I quin va ser el resultat?

EMPAT? Doncs el partit va ser molt semblant al del partit d’anada: Bon joc i moltes oportunitats del Cent Patins, contra un equip que basa tot el seu joc en un gran jugador i un excel·lent porter. Tot i el joc i les oportunitats, el Gadex es va avançar amb un 0-1 que va aguantar fins al final del primer temps.

Al segon temps, seguien les oportunitats, i després de moltes parades seves i alguns pals, en una jugada que acabava amb un regat al porter, vam empatar, i poc després ens avançàvem amb el 2-1 que tancava la segona part.

Les oportunitats van seguir al tercer període, però en una jugada confosa al nostre camp, Gadex va saber aprofitar l’oportunitat i situar el 2-2 final del marcador. Resultat totalment injust per joc i oportunitats, però resultat definitiu. EMPAT? Segons l’acta si

DERROTA? Tot i el 2-2, la primera sensació va ser d’haver perdut, d’haver deixat passar l’oportunitat, i de no haver aprofitat les ocasions. No pots sortir content quan tens el partit a les mans i se t’escapa en una jugada aïllada. DERROTA? NO!

VICTÒRIA? Doncs si!. Si tenim en compte que a l’equip els faltaven dos jugadors clau per lesió, si tenim en compte les oportunitats, si tenim en compte que a la classificació mantenim el segon lloc encara a 5 punts del tercers, podem considerar que ha estat com una victòria. VICTÒRIA? Veient el gran joc que va fer l’equip, les felicitacions de l’entrenador i dels pares, i el pas endavant que van fer tots davant les baixes, podem considerar que va ser un triomf pel joc de l’equip.

Ara a mantenir el nivell als següents partits, i ens assegurarem el segon lloc al final de la lliga regular. De moment, seguim segons, amb 10 partits guanyats, un perdut i un empatat, 71 gols a favor i 32 en contra.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris