Un voluntariós juvenil White cau davant el Jujol

Cent Patins White 2 – Jujol  7

El partit de lliga juvenil que enfrontava al Cent Patins White i el Jujol, i que es va disputar dilluns al vespre, va acabar amb la previsible victòria visitant, tot i que els nanos d’en Nacho van donar la cara en tot moment  i ho van intentar de totes totes.

La superioritat del Jujol es va fer palesa durant tot l’enfrontament i les jugades de perill es concentraven bàsicament a l’àrea dels locals, que també ho intentaven però sense tanta brillantor. Així doncs, els gols van començar a caure del cantó visitant, que a la primera part ja guanyava per 0 a 4.

A la segona part, el Jujol va afluixar una mica però seguia marcant el ritme del partit. Fruit d’això, va aconseguir fer dos gols més, però alhora també va encaixar-ne un parell (marcats tots dos pel Jan) en el que serien sens dubte,  els minuts més igualats del matx.

Amb el resultat, i el partit, totalment decidits, encara es va poder veure un gol més, fet pel Jujol, que deixava el 2 a 7 definitiu.