Derrota merescuda del juvenil White davant un bon rival

Tucans-Asme ISB 3 – Cent Patins White 0

El juvenil White va patir una merescuda derrota davant un rival directe en la lluita per la classificació pel play-off d’aquesta temporada.

El partit va estar gairebé sempre controlat pels Tucans que a la primera part ja van aconseguir els tres gols que es van veure en tot l’enfrontament. Els nostres nanos ho intentaven però no podien fer res davant la pressió i la intensitat en el joc que van imposar els local.

A la segona part, les coses es van igualar una mica però en cap moment vem poder veure cap mena de reacció seriosa per part del Cent Patins que ens fes pensar en la remuntada. Els locals, per la seva part, van intentar buscar algun gol més pensant potser en el goal average particular entre els dos equips però sobretot van intentar que nos se’ls escapés el partit, cosa que van aconseguir de forma meritòria.

Al final doncs, 3 a 0, un resultat que posa molta emoció de cara al tram final de la fase regular de la lliga juvenil pel que fa la classificació per als play-off.