Pas important pels equips sènior nacionals davant el CPLV

Bon cap de setmana pels equips sèniors nacionals en el triple enfrontament davant el CPL Valladolid. Rubí va ser escenari de tres partits claus en competició estatal, tot un luxe pels nostres aficionats. A la categoria Or, partit per decidir la primera plaça entre els dos primers classificats, al femení les noies es jugaven reafirmar-se a la primera posició davant les segones classificades i al masculí elit els nois buscaven apropar-se al líder per la lluita de les primeres places.

Masculí Or 6 – CPLV 4

L’equip Or, segona divisió estatal, va estrenar la tarda amb un trepidant partit davant el que era el líder de la competició. Partit d’alt voltatge en el que estava en joc la primera plaça a la taula i un pas endavant per lluitar pel campionat. Encara queden 5 jornades per la finalització del campionat i els nostres hauran de treballar dur per mantenir el líderatge davant rivals directes com el Tsunamis o Las Rozas, classificats en tercera i quarta posició respectivament.

El filial va sapiguer jugar amb el factor pista a favor i va acabar guanyant al partit amb un bon joc colectiu on hi van destacar el jove porter Arnau, Erik amb tres gols i un  gol d’Abdon (máxim puntuador de l’equip a la lliga).

 

Elit Femení 6 – CPLV Panteras 2

Partit molt interessant el que ens esperava aquesta tarda a la nostra pista de Francesc Calvo, ens enfrontàvem a les sempre difícils Panteras de Valladolid, terceres classificades a la general.

Les nostres noies han sortit molt endollades des del primer minut i jugaven amb molta intensitat, fruit d’això ha arribat el primer gol, marcat per la Maria Ayala quan encara no havíem arribat al segon minut de joc. El gol ha desconcertat a les jugadores visitants, però quan tot just començaven a refer-se, l’Ana Sierra feia el seu segon gol després d’una bona assistència de l’Èlia. No havíem arribat als 7 minuts de joc i ja portàvem dos gols a favor, realment ni el més optimista s’ho hauria imaginat.

Després d’uns minuts de treva, amb algunes expulsions per a cada equip, va arribar el primer gol de les jugadores visitants, això feia que les nostres jugadores tornessin a augmentar la intensitat. Quan faltaven 5:49, l’Eva Marqués feia el 3-1 aprofitant que jugàvem amb superioritat, després d’una gran passada de l’Ana Sierra. I pocs minuts més tard, era un altre cop la Maria Ayala que aprofitava una nova assistència de l’Ana Sierra per fer pujar el 4-1 amb el qual arribaríem a la mitja part. En el descans, el nostre coach va aprofitar per donar instruccions i fer petits canvis a les nostres línies per mirar que no s’escapés el partit.

Només començar la segona part, les “panteras” van aprofitar una superioritat, per marcar el seu segon gol però tot seguit la Maria Ayala feia pujar el 5-2 al marcador. Després, molts minuts de domini evident de les jugadores del Cent Patins, però sense acabar de convertir el domini en avantatge en el marcador, fins que la Maria Ayala tornava a foradar la porteria contraria amb un nou gol quan tot just faltaven 2:43 pel final. Ara si que ja no es va tornar a moure un altre cop el marcador i les rubinenques aconseguiren la victòria i 3 nous punts que les situen al capdamunt de la classificació amb 9 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Ara ens toca preparar el partit de la setmana que ve contra les noies del Tsunamis, les segones classificades i que de ben segur ens posaran les coses molt difícils.

Elit Masculí 1* – CPLV 1

El darrer partit del dia va ser el de l’Elit masculí. Un duel que a l’anada es va saldar per 1 a 0 a favor dels val·lisoletans en un partit molt defensiu i tàctic. S’esperava un partit amb similars característiques i així va ser. El domini del puck va ser dels castellans però les ocasions van ser pels nostres que veien com el porter finlandès, Kaukinen, no deixava cap forat i molt pocs rebots. Tot i les ocasions, el CPLV es va avançar al marcador al final de la primera part amb un gol desafortunat fruit d’un xut llunyà va tocar els patins d’un jugador i va descol·locar al nostre porter.

A la represa, el joc va seguir la mateixa tònica: puck controlat pels rivals però amb ocasions locals que no entraven. Els últims minuts de la primera part van ser trepidants, amb un Cent Patins 100% a l’atac i una grada que demanava l’empat. Quan faltaven 3 minuts, una bona combinació entre Xavi i Lluís aconseguia el gol de l’empat i el que suposaria els primers punts esgarrapats al líder de la competició. Amb l’empat, els dos equips van anar als 5 minuts de pròrroga reglamentaris on no es va poder decidir un guanyador.

Després del temps extra, tocava patir amb els penals. El CPLV va transformar el seu primer tir gràcies al gol del finlandès Tuominen. Els nostres no van poder empatar fins a l’última oportunitat (el 4t penal) gràcies a un elegant gol de l’Edu. El penal guanyador va ser obra de Nacho del Rey, gràcies a la posterior parada de David Ros davant el canadenc Perry.

Amb aquest resultat, empat i punt bonus pels rubinencs que s’apropen al HC Castelló i Espanya HC en la lluita per la segona plaça. La setmana vinent toca viatjar a Canàries en una pista sempre molt difícil i davant un rival reforçat per la segona volta de la competició.

Comentaris

comentaris