Nova victòria del juvenil White en un partit molt intens

Tsunamis 2 – Cent Patins White 4

El juvenil White es va endur tres punts de la pista de Tsunamis que poden valer es seu pes en or de cara a la classificació final de la fase regular de la lliga.

El partit va tenir una intensitat molt alta en tot moment, els dos equips es pressionaven constantment i pràcticament no es deixaven tranquils ni a l’hora de fer els canvis.

Malgrat l’energía que es veia a la pista, vem trigar bastants minuts en veure gols, de fet, a la primera part només en vem veure un (Gerard), que donava un mínim avantatge a l’equip visitant.

El segon temps va ser més agraït, sobretot pel que fa al marcador. L’equip d’en Nacho va aconseguir ampliar el resultat amb dos gols més (Jan amb assistència d’en Joel i Víctor), Tsunamis va reduïr distàncies al cap d’uns instants, però ràpidament el Cent Patins feia l’1 a 4 (M.Tasias). Els locals encara van poder fer un segon gol però finalment no els va servir de gaire ja que el 2 a 4 va acabar sent definitiu.

Bon inici doncs, de segona volta per part dels nostres nanos, que han sumat els sis punts en els dos partits que han disputat. A seguir així, nois!!

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris