Doblet de victòries al Sènior Femení!

Les nostres noies, han tingut dos partits aquest cap de setmana i els han resolt amb dues victòries clares davant de dos bons equips

TUCANS B (2) – SÈNIOR FEMENÍ (11)

El primer partit ens enfrontava a Tucans B, un partit aparentment tranquil perquè les de St. Adrià és un equip molt jove que encara s’està formant, però que en tot moment van plantar cara amb una gran actitud i molta lluita.

De fet el partit va començar malament pels nostres interessos amb un primer gol en contra, quan feia poc que s’havia iniciat el partit, però quan arribàvem a l’equador de la primera part, l’Ainhoa #50 feia el seu primer gol i feia pujar l’empat al marcador. Tot seguit, era la Charlotte #26 que aprofitava una gran assistència de l’Ana Sierra #41 i ens posava amb avantatge. I pocs minuts després una altra bona assistència de l’Ana Sierra #41 era aprofitada per la Maria #19 que feia pujar l’1-3 que ens donava una bona dosi de tranquil·litat. Però encara quedaven uns minuts pel final de la primera part, temps suficient per fer pujar dos gols més per a cada equip, el de les rubinenques va ser obra de l’Ainhoa #50 després d’una gran jugada de l’Eva Marqués #18.

Arribada la mitja part, el nostre coach Michal Simo, va aprofitar per fer unes correccions, donar un toc d’alerta a les jugadores i fer uns petits canvis en la configuració de les línies, i això es va notar en l’inici de la segona part, on les nostres espartanes van sortir més agressives i amb molta més intensitat. I evidentment això es va traduir en millor joc i més gols, de mica en mica, van anar caient al nostre comptador mentre manteníem la nostra casella intacta, molt ben defensada per la nostra portera Carol #36. Els següents gols van ser en jugades personals, el 2-5 de l’Ainhoa #50, el 2-6 de l’Eva Marqués, el 2-7 de la Maria #19. Amb el partit sentenciat, i l’equip rival molt cansat físicament pel gran esforç fet a la primera part, els darrers minuts van ser molt tranquils, i en pocs moments vàrem tenir dificultats i això ho van aprofitar les nostres noies per acabar sentenciant amb 4 gols més en boniques combinacions. 2-8 Ainhoa #50 aprofitant una triangulació perfecte amb l’Eva Marqués #18, 2-9 Ana Sierra #41 després d’una altra bona assistència de l’Eva Marqués #18, el 2-10 l’Ainhoa #50 li tornava l’assistència de gol a l’Eva Marqués perquè aquesta aconseguí el seu segon gol particular i el 2-11 final marcat altre cop per la Maria #19 amb la quarta assistència de l’Eva Marqués #18.

Cal destacar que en aquest partit van debutar amb les sèniors, la Sara Romero #21 i la Lara Larriba #78 que van gaudir d’uns bons minuts que de ben segur les farà créixer com a jugadores d’hoquei línia.

TSUNAMIS (1) – SÈNIOR FEMENÍ (6)

El segon partit, ens duia a la pista de les Tsunamis, un equip amb més experiència que el del dissabte i que va plantejar un partit molt seriós des del primer minut. Tot i així, les nostres van sortir molt endollades des de l’inici, i van anar fent-se amb el domini i això es va traduir amb el primer gol.

De mica en mica, el nostre domini anava ofegant a l’equip contrari que es defenia molt ordenadament i sortia en ràpids contraatacs, que eren neutralitzats per les nostres defensores i per la nostra portera, Carol #36 que va estar molt encertada durant tot el partit i només va encaixar un gol. El resultat final (1-6) demostra el gran treball realitzat per les nostres espartanes, que van haver de donar el seu millor joc per doblegar un equip molt ben treballat.

Els gols van ser marcats, per l’Ainoha #50 (3) i per l’Eva Marqués #18 (3). En el camp de les assistències només una, per l’Ana Sierra (99). Ara cal tornar a treballar, per poder afrontar els finals de les lligues regulars amb les màximes garanties!!

Comentaris

comentaris