Sòlida victòria del Masculí Or

Aquest passat divendres, El masculí Or de Xavi Porqueras s’ha imposat al Tsunamis CE amb un contundent 7 a 3. L’equip s’ha avançat amb gols d’Abdon, Ian i Alex durant una tranquil·la primera part gràcies a la sorprenent passivitat del Tsunamis.

En canvi, al començament de la segona, dos ràpids gols de Pablo i Jeroni per part del Tsunamis, feien preveure un partit totalment diferent, amb un rival amb ganes de disputar-l’hi el partit a un Rubí que no s’ha deixat intimidar i que ha reaccionat amb encara més intensitat i un molt bon joc, que ha derivat en els gols d’Erik, el doblet d’Abdon i el Hattrick d’Ian.

Amb aquesta victòria davant un rival directe en la lliga, el masculí Or s’acosta al Valladolid, el primer classificat, que amb un partit més, solament s’escapa amb quatre punts d’avantatge.

Comentaris

comentaris