Ple per l’Elit Femení i tres punts importants pel Masculí

Ple per les noies

Tant noies i nois arrenques aquest nou any amb victories. En el cas de les noies, amb dues victories importants davant de rivals de la zona alta de la classificació, Jujol i Tres Cantos. Pel que fa els nois, davant el sempre dificil Metropolitano de Bilbao, actualment en vuitena posició.

Les noies s’han imposat davant Jujol i Tres Cantos en dos partits molt diferents. Cal destacar l’estrena amb l’equip de Charlotte, que encara que no ha marcat, ha mostrat un gran nivell i una bona compenetració amb les seves noves companyes.

El primer partit, Jujol s’ha vist obligat a jugar molt defensivament degut al seu baix nombre de jugadores a la banqueta, encara així les noies han sigut capaces, a base de bones combinacions, de superar l’esquema defensiu del rival, sense deixar-se sorprendre en les poques contres que ha tingut l’equip visitant. La sorpresa positiva del partit ha sigut la gran actuació de la portera Marta, que només ha concedit dos gols en la victòria per 5 a 2.

En el segon enfrontament, contra Tres Cantos, es va poder veure un partit força travat, amb moltes penalitzacions i jugades de superioritat. Els doblets d’Eva i Ainhoa han resolt un fàcil partit en el qual l’equip ha donat molt bones sensacions guanyant 6 a 1 i reafirmant el gran joc que es va poder veure el dia anterior.

Les noies es refermen al capdamunt de la classificació, superant amb 8 punts al Valladolid en segona posició.

Importants tres punts fora de casa

Els nois van aconseguir tres punts molt importants a la sempre difícil pista del Metropolitano de Bilbao. Les dimensions de la pista i la parada nadalenca no van ajudar l’equip que per poc no va poder superar als bascos.

El partit va començar malament amb un gol en contra tot i que els nostres estaven atacant més i tenint més ocasions de perill. Cal destacar la gran actuació del porter local, el jove txec Petric, que va estar a un gran nivell durant tot el partit. La primera part va acabar amb el 1 a 0 i poc més.
A la represa, dos gols ràpids d’Oriol i Marcus ens posaven per davant al marcador. L’equip tenia els seus millors minuts i semblava que la historia seria completament diferent de la de la primera part. Tanmateix, minuts més tard, el Metro tornava a empatar el partit quan faltaven setze minuts. Quan faltaven cinc minuts, Nacho va aprofitar un powerplay per marcar el definitiu 2 a 3 i marxar cap a Rubí amb tres punts més i una distància de 8 punts amb el cinquè classificat.

La nota negativa de la jornada va ser la lesió del Marcus Fajardo que va patir una fractura de clavícula en una jugada fortuïta. El Marcus va ser atès a l’hospital es troba ara en fase de recuperació. Des d’aquí li enviem molts ànims.

Comentaris

comentaris