Doble jornada del benjamí white

Doble jornada han disputa aquest cap de setmana els nostres benjamins White.

IGUALADA 7- BENJAMÍ WHITE 1

El dissabte es van desplaçar a Igualada a jugar contra un equip que lluita per entrar en Play-off, els nostres van fer un bon partit tot i el resultat 7-1 en contra. Destacar la gran actuació dels nostres que si haguessin tingut una mica d’encert a porteria podrien haver aconseguit algun gol més. Destacar també el nostre porter Jean Paul que sent Prebenjami va fer un gran partit amb aturades de gran mèrit.

DRACS 10 – BENJAMÍ WHITE 4

El Diumenge al mati els hi va tocar jugar contra Dracs. Semblava que estaven una mica adormits i de sortida ens van fer un 3-0. No obstant, els nois van despertar i van fer un parcial de 4-0 cosa que va fer pensar que avui si podria ser la primera victòria.

Destacar la feina d’Ainhoa amb aquest nens que mica a mica van millorant i sobretot els valors que està ensenyant als nostres nens.

Ara els benjamins no tenen més partits fins al febrer. Toca treballar perquè segur que tard o d’hora arribarà la primera victòria. AU,AU,AU

Comentaris

comentaris