Bon inici de segona volta del juvenil White

Igualada 1 – Cent Patins White 11

Els juvenils de l’Igualada i el White del Cent Patins es van enfrontar el dissabte al vespre en un partit força fred a la grada (per les baixes temperatures que hi havia aquella hora a Igualada) però bastant entretingut a la pista on, malgrat les diferències al marcador final, vam gaudir d’una bona estona d’hoquei.

El partit va començar força igualat i durant uns minuts els dos conjunts van compartir ocasions i marcador (primer amb el 0-0 i després amb l’1-1), però poc a poc l’equip visitant va anar agafant el control de la situació i va saber transformar en gol bona part de les jugades que creava. D’aquesta manera vam arribar al descans amb el resultat d’1 a 5.

A la represa, les coses van continuar igual, amb l’agreujant però, que l’Igualada, que no disposava de massa efectius, va començar a notar el desgast físic i això encara el va posar més contra les cordes i tot i que cal reconèixer que va donar la cara en tot moment, no va poder evitar que el Cent Patins acabés marcant sis gols més, deixant el resultat final en 1 a 11.

Bon inici de segona volta doncs, del nostre juvenil White, que permet encarar amb optimisme els propers partits de lliga.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris