Dues grans incorporacions pel segon tram de la temporada

L’HCR es reforça aquest mercat d’hivern amb dos grans fitxatges pels seus respectius equips d’elit, Charlotte Nicholson i Lluís Torres són els jugadors escollits pel club amb l’objectiu final de guanyar títols aquesta temporada.

Els dos són internacionals amb les seves seleccions i acumulen múltiples trofeus en les seves vitrines.

Charlotte és una gran jugadora procedent del Revision Vanquish (Nova York), on amb el seu gran domini del joc ha aconseguit ser internacional amb Estats Units fins a deu vegades. Amb les seves companyes de selecció, s’ha proclamat campiona del món en un total de cinc ocasions. També va estar guardonada com a millor atleta del 2010 pel comitè olímpic Nord-Americà de patinatge, sense esmentar tots premis amb el seu ex-equip. Charlotte arriba al club per reforçar l’elit femení a les tres competicions que disputen les noies: Lliga, Copa de la Reina i Copa d’Europa. Amb la seva treballada qualitat, sense dubte s’acostumarà al canvi que suposa un país i un estil de joc nous.

En Lluís en canvi, és un vell conegut del club, que va estar a les files del Cent Patins durant set temporades, sent un important membre en l’inici de l’època guanyadora del club, aconseguint l’únic títol europeu del Cent Patins, la Copa Confederació Europea (Suïssa 2007) a més a més de dues lligues i dues copes del rei.

Després de començar la temporada al Castellbisbal, torna amb la il·lusió i les ganes renovades de cara a la segona volta de la temporada en Lliga, Copa del Rei i Copa d’Europa. En Lluís també és regular en les llistes per anar a la selecció, en aquest cas a l’Espanyola.

El Cent Patins amb les recents incorporacions, intentarà refermar-se com a un dels candidats per guanyar qualsevol de les competicions nacionals.

Benvinguts! Welcome!

Comentaris

comentaris