Jornada amb un final que sap a poc

Tant l’Elit Femení com el Masculí Or han guanyat els seus respectius partits, mentre que l’Elit Masculí ha deixat escapar tres punts vitals contra un rival directe.

Aquest cap de setmana el Cent Patins ha tingut una triple dosis d’hoquei. El primer partit en disputar-se ha sigut el del Masculí Or, que ha jugat contra Las Rozas. Ha sigut un partit molt físic i bastant dur, el qual s’ha resolt per 3-0

A continuació l’equip d’Elit Femení s’ha enfrontat al CHL Meigas Lugo. Es podria dir que ha estat un partit de tràmit, on les noies han guanyat per un contundent 15-2, donant molt bones sensacions i combinant grans jugades tant col·lectives com individuals.

Finalment s’ha disputat l’esperat partit contra l’Espanya HC per part de l’Elit Masculí.

L’equip no ha pogut finalitzar les ocasions d’atac que ha tingut durant el primer temps, en part, per la gran actuació del porter rival, i per culpa dels errors puntuals, l’equip s’ha vist penalitzat en el marcador. A la segona part i tenint que remuntar un 0 a 3, dos gols de Simo han donat un raig d’esperança per a una possible remuntada, però finalment  l’Espanya HC s’ha endut un partit molt tàctic per un resultat de 2 a 4.

Comentaris

comentaris