El juvenil White tanca la primera volta amb una ajustada derrota

Cent Patins White 1 – AE St. Andreu-Uroloki 2

Ajustada derrota del juvenil White en el darrer partit de la primera volta de la lliga, davant un bon rival.

La primera part va acabar amb el resultat d’1 a 0 a favor del Cent Patins (Marcel). Tots dos equips van generar moltes jugades al contracop  i van disposar de força oportunitats però els porters va estar molt encertats, sobretot el Pol que va tornar a fer un partit completíssim.

A la segona part van canviar les tornes pel que fa al marcador. El joc va continuar més o menys igual que la primera però l’encert va canviar de bàndol. El St. Andreu-Uroloki va aconseguir empatar el matx als dotze minuts i quan semblava que s’acabarien repartint els punts, l’equip visitant van fer un esforç final i gràcies a la qualitat individual d’algun dels seus jugadors, va acabar decantant la balança al seu favor amb un gol a falta de poc més d’un minut per acabar l’enfrontament.

Lògicament aquesta derrota ens deixa un mal sabor de boca, però això no ens ha de desmotivar. Ara més que mai, cal treballar de valent per encarar amb il-lusió la segona part de la competició.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris