Black Saturday

Aquest dissabte el nostres jugaven com a líders un partit contra el Castellbisbal, els tercers per la cua, en camp contrari. I tot feia pensar en una victòria fàcil, i més després del mal partit anterior, i de l’esbroncada del míster. I aquesta sensació semblava confirmar-se quan als 20 segons ja guanyàvem per 0 a 1.

Però després del Black Friday, ha arribat el Black Saturday! I han començat unes rebaixes espectaculars: La sort estava rebaixada en un 80%, la punteria tenia un 60% de descompte, i la intensitat un 30%. El que no estava d’oferta era el nivell del porter rival! Si no ha fet 10 parades per part, no n’ha fet cap!

En fi, que ha semblat que aquest gol matiner ens ha fet aixecar una mica el peu de l’accelerador. Semblava un partit molt fàcil, i que els gols ja arribarien. A més, el puck circulava força, i no han tirat de jugades individuals com en l’anterior partit. Però sense sort, amb poca punteria i amb les grans parades del seu porter, aquest punt menys d’intensitat s’ha trobat a faltar. Sembla que estaven més preocupats per la possible esbroncada del míster que no pas per guanyar el partit.

Tot i això, a la primer part han marcat dos gols més i han acabat 1 a 3. Al principi de la segona part, el Castellbisbal ha posat el 2-3 al marcador, i el Black Saturday ha seguit igual: sense punteria ni sort. I així passant el temps fins que a 4 minuts del final del partit, i casi sense voler, ens han empatat 3 a 3.

Atenció, senyors clients i jugadors, els comuniquem que les rebaixes en intensitat han acabat!” Ha semblat que es digués això per megafonia, ja que des de la centrada del gol, s’ha notat que alguna cosa havia canviat. Han sortit molt més intensos, i en un moment han marcat 2 gols de ràbia i han situat el 3 a 5 definitiu al marcador.

Fi de les rebaixes, i nova victòria. 8 victòries de 8 partits, 55 gols a favor i 13 en contra, i ara tres setmanes sense partit per preparar el partit contra el co-líder. Esperem que les rebaixes ja hagin quedat totalment oblidades.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris