Qui dia passa, any empeny

Usem la dita popular per destacar aquells dies grisos on sembla que no passa res, i dels que la única cosa positiva a destacar és que s’acaben. Doncs això, qui dia passa, any empeny!

El partit ja ha començat de forma estranya, ja que el nostre míster no hi era, i el Luis Lorente ha ocupat el seu lloc. Semblava que els jugadors sortien endollats ja que no han donat símptomes de son com altres dies. De fet, al minut 2 ja s’han avançat amb el primer gol…. però alguna cosa no rutllava…

Podríem canviar la dita per “qui el puck passa, partit empeny”. I els nostres no han sabut passar el puck i, per tant en cap moment han pogut empènyer el partit de forma definitiva. A dos minuts del final de la primera part, l’Igualada ha empatat a 1.

La segona part ha començat igual, o pitjor. El primer minut sencer l’Igualada ha mantingut el puck darrera la seva porteria deixant passar el temps!. Els nostres no jugaven com a equip i no han dominat el partit en cap moment. Si a això li sumem que han tingut 4 expulsions per 1 del rival, el resultat és un partit molt diferent als que ens tenen acostumats: Molts xuts llunyans, però poques combinacions i una possessió molt més baixa de l’habitual. I la gran actuació del seu porter ha fet que el marcador gairebé no es mogués. En una jugada de lluita i en inferioritat hem marcat el 2-1, però tot seguit ells han tornat a empatar.

I la tercera part, tot igual. L’Igualada basava el seu joc en un sol jugador que ha estat tot el partit al camp. El millor de la tercera part ha estat l’emoció: 3-2, 3-3, 4-3, i als darrers instants el nostre equip tancat al seu camp i ells abocats buscant l’empat…Nervis, emoció, crits d’ànim des de la grada, pilotes fora dels nostres, més nervis i… Final del partit amb la victòria per 4-3!

I, qui partit passa, lliga empeny! 7 victòries de 7 partits, 50 gols a favor i 10 en contra, i lideratge de la competició. Però amb el Jujol A, que és el seu rival en la competició, amb aquest joc no en tindran prou. La bona noticia, és que encara poden millorar molt.

Espartans! Auh, Auh, Auh!

Comentaris

comentaris