Plujos però profitós cap de setmana

El passat cap de setmana els nostres equips Elit Masculí i Or Masculí van disputar els seus enfrontaments nacionals corresponents la quarta jornada de totes dues competicions. Cap de setmana amb dificultats operatives a la pista Francesc Calvo, però profitós en quant a resultats esportius.

Els Elit és van enfrontar al sempre dur Molina Sport, que es va presentar a Rubí amb un equip similar al de la temporada anterior més algunes incorporacions estrangeres i el canterà del Cent Patins, Pol Jansa, que va fer un dels dos gols que marcarien els canaris.

La tarda de dissabte es va presentar amb núvols importants i una forta pluja que va caure entre les 6 i les 7 de la tarda. Desafortunadament, la nostra instal·lació no va aguantar la pluja i el vent i en tan sols uns pocs minuts de pluja intensa, el lateral de les banquetes va quedar totalment mullat. Amb aquesta situació, els arbitres van aconsellar anar a la pista alternativa, es a dir, a Castellbisbal. Dies anteriors, amb la previsió de pluja del cap de setmana, l’Ajuntament va acordar amb l’Ajuntament de Castellbisbal, la disposició de la pista en cas de pluja.

Tot i que tot apuntava a que el partit començaria i acabaria a Castellbisbal, el nostre personal va aconseguir assecar la pista en una hora i mitja de feina. Amb la pista seca i la bona previsió meteorològica de les 9 i 10 de la nit a Rubí, es va aconseguir disputar el partit a Rubí. Com sovint diem, un altre jornada més al límit de les possibilitats que ens ofereix d’instal·lació.

Després de resoldre el tema pista, el partit va transcorre amb certa  tranquil·litat. Lluny d’enfrontaments de passades temporades amb els canaris, on ens havien posat en series dificultats. L’equip va saber controlar el partit i tenir el marcador a favor i la possessió del puck davant un Molina Sport que es tancava per aprofitar els contraatacs. La primera part va acabar 3 – 0 pels nostres amb dos gols de Nacho i un d’Ian.

La segona part va començar amb malament pels nostres que va veure com els canaris es col·locaven 3 a 2 amb una errada en defensa i un gol en superioritat. No obstant, l’equip no es va posar nerviós i va saber arreglar la situació amb noves dianes fins acabar el partit 7 a 2.

L’equip Or segueix sumant

El jove equip masculí Or es va desplaçar a Oropesa a disputar el seu enfrontament davant el CPILC amb les absències d’Ian i Pol Diaz que es van quedar a Rubí al partit Elit.

El segon equip va aconseguir una importantíssima victòria davant un equip que té pinta d’acabar entre els 4 primers aquesta temporada. Marcador final de 3 a 5 amb gols d’Hector Alonso, Victor Lopez i hat-trick del jove Erik Alfaro. Cal destacar que tant l’Hector com l’Erik son “rookies” a lliga Or ja que aquesta es la seva primera temporada en competició sènior nacional.

Amb aquest resultat l’equip es col·loca en tercera posició amb dos partits menys.