Entretingut derbi de juvenils

Cent Patins Black 4 – Cent Patins White 3

Partit molt igualat el que van disputar els juvenils del Cent Patins en partit de lliga catalana, en el qual, pel que fa al marcador, podriem dir que hi va haver una part per a  cada equip.

Durant gairebé tot l’enfrontament es va veure un partit amb ràpides transisions i poc joc estàtic. El puck anava d’una portería a l’altra constantment. Tot i així, el White va començar més ficat en el partit i a base de pressionar fort al rival i sortir a la contra amb decisió, va aconseguir sorprendre als Black amb tres dianes (Bryan (2) i Gerard). El partit no tenia el guió previst i això va fer saltar les alarmes al Black que veia com se li escapava l’enfrontament. Quan semblava que aniriem al descans amb el 0 a 3, el Raúl aconseguia fer el primer gol local quan quedaven només set segons pel final.

Semblava que la segona part seria diferent amb l’entrada de l’Erik i el Pol Díaz (que no havien jugat durant el primer temps) però la veritat és que el White es defensava prou bé dels atacs del Black i fins i tot era capaç de generar el mateix perill que a la primera, però poc a poc va aparèixer la diferència de qualitat a l’hora de competir i el Black va saber tenir més ofici a l’hora de rematar les seves oportunitats, i amb paciència, va acabar remuntant el partit amb un gol del Raúl i dos més del Pol Garcia. Ja no hi hauria temps per a massa coses més i finalment el partit va acabar amb la previsible victòria dels Black que van haver de suar de valent per superar a un gran White.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris