L’Aleví no acaba de despertar a temps

Pluja de gols al partit jugat aquest dissabte matí contra Tucans , al que el nostre Aleví s’ha presentat amb ganes de tornar al camí de les victòries.

Tot i sortir força endollats al partit i tenir unes quantes ocasions d’avançar-se al marcador, una bona defensa i l’encert de l’equip adrianenc de cara a porteria, ha fet que al final de la primera part s’acabés amb un 0-4 en contra que posava el partit ben costa amunt.

A la represa, els espartans han reaccionat, i gràcies als gols del Bern en tres ocasions i del Pau en una, la possibilitat de remuntada ha flotat a l’ambient de Francesc Calvo. Tot i així, un gol dels visitants quan més collat estava, i dues expulsions, una d’elles quan faltaven 39 segons per al final i el gol de l’empat quasi és veia venir, van fer que la remuntada quedés incomplerta i que els tres punts volessin cap a Sant Adrià del Besòs.

En resum, segona derrota de la temporada que no hauria de tacar la bona trajectòria de l’equip, i que amb algun ajust del coach i jugadors, hauria de fer que es pogués tornar a la senda de les victòries que aquest equip, per qualitat, té a les seves mans i patins.

Comentaris

comentaris