Crònica d’un lent despertar

Avui els Benjamins Black han arribat mig adormits en un dia plujós al partit contra Jujol B a Sant Joan Despí. Han començat el partit a mig gas, i fins a gairebé el final de la primera part anaven perdent 1-0. Però quan s’acabava aquest temps ha semblat que es despertaven i han marcat 3 gols en molt poc temps, posant-se per davant amb un 1-3.

Bon dia? Doncs no, ha estat un miratge. A la segona part hem vist un partit molt espès on, tot i tenir força oportunitats, cap d’elles ha estat massa clara, i no hem pogut veure el joc al que ens tenen acostumats. Al final han anat al descans amb un 2-4, però sense jugar bé.

Bon dia! Clarament, el Míster ha aprofitat el descans per despertar-los de cop i s’han posat les piles. El tercer temps ha estat de clar domini dels nostres que s’ha traduït en un parcial de 0-4, situant-se amb un còmode avantatge de 2 a 8, fins que casi a les acaballes, una distracció ha permès a Jujol marcar el definitiu 3-8 tot i les poques oportunitats que havien tingut.

En resum, una nova victòria que ens permet seguir amb el ple de resultats (4 partits i 4 victòries), però si no s’espavilen abans, en partits més complicats patiran molt. Sembla que el Míster ja s’encarregarà de despertar-los de cop al proper entrenament.