Clara victòria del juvenil White

Cent Patins White 5 – Tucans-Asme ISB 1

Contundent victòria del juvenil White davant del sempre perillós Tucans, en el que, sens dubte, ha estat el millor partit dels nostres nanos del que portem de temporada.

La primera part va començar amb molta intensitat per part dels dos conjunts, el puck es movia amb certa fluïdesa i això feia que el joc fós vistós. Tot i així, des de l’inici, ja es veia que l’equip local duia una marxa més que el seu rival i, a més, el fet de poder inaugurar el marcador ben aviat (gol de David M.), va fer que es mostrés més còmode i segur del seu joc en tot moment. Fruit d’això, el Cent Patins va saber marcar un parell de gols més (Gerard i Genís) abans del descans, que encarrilaven molt bé l’enfrontament.

A la represa, el partit es va travar una mica. Tucans buscaba reduir distàncies i va apretar una mica però ho feia amb cert descontrol. Això provocava jugades embolicades prop de l’àrea local que acabaven normalment amb el puck fora de la pista o amb aturada del Pol (que per cert, va fer un autèntic partidàs). Per la seva part, els locals aprofitaven per crear contracops que sí que van acabar per decidir el partit al seu favor ja que van aconseguir marcar un parell de gols més (Gerard amb assistència de Genís i Bryan amb assistència de David G.) que van deixar un 5 a 0 gairebé definitiu. Només a les acaballes, i amb jugada de superioritat de 4 contra 2, els visitants van poder fer el gol de l’honor.

Al final, 5 a 1, i tres punts que es van quedar a cas de forma ben merescuda davant un equip molt lluitador que no va donar mai el partit per perdut.

David Olvera (delegat)

 

Comentaris

comentaris