Previsible derrota del juvenil White davant d’un dels “grans”

Jujol 11 – Cent Patins White 0

Partit sense massa història el que van disputar el Jujol contra el juvenil White del Cent Patins a la pista dels de Sant Joan Despí i que va acabar amb la lògica victòria dels locals.

Des de l’inici de l’enfrontament, el Jujol va manar en tots els aspectes del joc i no ens va deixar massa marge de maniobra. Algunes petites jugades esporàdiques en atac i força intensitat a l’hora de defensar van ser les nostres úniques armes, però van ser insuficients per evitar els atacs constants del Jujol que va acabar marcant fins a onze gols (6 a la primera part i 5 a la segona), i aixó que el nostre porter Pau va fer intervencions de mèrit, però davant teniem a un dels favorits per guanyar el títol de lliga i això va pesar massa.

Ara només queda pasar página i seguir treballant de valent per millorar de cara als propers enfrontaments.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris