Derrota del juvenil White en un partit força igualat

Cent Patins White 1 – Tsunamis 3

Primera derrota del juvenil White en un partit que va ser més igualat del que pugui reflectir el marcador al final de l’enfrontament.

La cosa va començar molt bé pels nanos d’en Nacho, ja que als deu segons de partit ja guanyaven per 1 a 0 (gol del David Martínez). Aquest gol matiner però, no va neguitejar a l’equip de Barcelona ni va esperonar en excés al Cent Patins, de manera que, malgrat el desequilibri inicial, el partit semblava que comencés de nou. Els dos conjunts tocaven prou bé el puck, gestionaven els seus atacs de forma coherent i defensaven amb criteri, però els mancava rematar les jugades (no ha havia instint golejador). Tot i així, el que sí que va saber acabar aprofitant una de les seves ocasions d’aquest primer temps, va ser Tsunamis, materialitzant un gol que empatava l’encontre. Amb 1 a 1 s’arribaria al descans.

A la represa, tot va seguir igual, molta emoció però escassetat de gols. Al cap d’uns minuts i després d’algunes exclusions que van afectar als dos conjunts, Tsunamis va tornar a marcar i s’avançava en el marcador. Als nostres nois se’ls girava feina. La cosa encara es va complicar una mica més quan es va assenyalar un penalty en contra dels locals que sortosament no van saber aprofitar els visitants. Des de llavors i fins al final del partit, el Cent Patins va buscar amb una mica més d’insistència la portería rival però el gol no arribava. Ja a les acaballes de l’enfronament (últims segons de partit), amb l’equip atacant a la desesperada i sense porter, el Cent Patins va acabar encaixant un tercer gol que esborrava qualsevol esperança de remuntada, si més no, d’empatar el partit. Només ens quedaba felicitar a un equip que va estar més encertat que nosaltres i per tant va ser el just guanyador.

David Olvera (delegat)

 

Comentaris

comentaris