Estrena i victòria a l’Elit masculina

El masculí Elit del Cent Patins es va estrenar el passat cap de setmana en competició amb una important victòria davant el Metropolitano HC de Bilbao per 8 a 5. Tot i ser la primera jornada, aquesta victòria és força important per l’equip, ja que el Metropolitano és un dels equips que possiblement estaran en la zona alta de la classificació durant la temporada.

El partit va començar amb un gol dels nostres a càrrec de Michal Simo, que va estar molt actiu durant tot el partit. Tanmateix, pocs minuts després, l’equip es quedava amb dos jugadors a pista al ser sancionat amb dues faltes en la mateixa jugada. Aquestes van ser les úniques dues faltes de l’equip en tot el partit. El Metro no va desaprofitar l’ocasió i va empatar el partit aprofitant el powerplay.

Després de l’ensurt de l’empat, el Cent Patins va seguir jugant a un ritme alt, trenant bones jugades i arribant amb perill a porteria. Al minut 12, Edu va aconseguir posar el 2 a 1 al marcador en powerplay amb una magnífica assistència del capità Carles Benito. Minuts més tard, dues faltes més del Metropolitano van donar dos powerplays als rubinencs que no van desaprofitar per fer arribar al marcador el 4 a 1. Als minuts finals de la primera part, el Metropolitano va escurçar distancies i l’Edu va aconseguir arrodonir el marcador a 5 a 2 quan faltaven 20 segons pel final.

La segona part va començar amb la mateixa tònica de la primera. Amb el bon joc I efectivitat, l’equip es va col·locar 8 a 2 en pocs minuts. Quan faltaven 10 minuts, el Metropolitano reduir l’aventatge amb tres gols que van generar nervis a l’equip local, que va passar d’un 8 a 2 a un 8 a 5. Al final, el marcador no es va moure més i els nostres nois van poder celebrar la primera victòria a casa.

Cal destacar el 100% d’efectivitat en powerplay, marcant tres gols en tres superioritats I la bona feina dels nostres davanters amb tres gols del Michal, dos gols de l’Edu, dos gols del capità Carles Benito i un gol del Nacho.

Ara cal pensar en l’enfrontament del dia 15 d’octubre davant el HC Castelló en el que serà un duel molt difícil a casa. Enguany, el Castelló arriba reforçat amb quatre incorporacions d’alt nivell amb el txec Husak com entrenador (procedent de França), l’americà Jack Telford (procedent del CPLV) I Michal Radukosky i Petr Skoloud.

Comentaris

comentaris