Bon inici de temporada del Juvenil Black

HCR CENT PATINS BLACK 6 – ST. ANDREU-UROLOKI 2

Aquest dissabte el Juvenil Black estrenava la temporada contra el St. AndreUrolocki. Un partit que no es presentava gens fàcil per ser el primer.
Ja des de l’inici es va veure un bon control del joc i al primer minut l’Erik obria el marcador. El joc era ràpid i força efectiu amb contínues jugades d’atac que el porter del St Andreu-Uroloki tenia força feina per aturar. No va ser fins al minut 9 que un altra vegada l’Erik aconseguia marcar. Pocs segons després era el Sergio, amb assistència d’en Cobra qui feia el tercer. El St Andreu-Uroloki, tenia bastant feina per poder finalitzar jugades d’atac, ja que els nostres juvenils aconseguien fer-se amb el puck quasi sempre, no deixant que arribessin al nostre porter. A 6 minuts del final de la primera part era el Pol amb assistència del David qui ampliava el marcador.
A la represa el ritme va continuar igual i es veia bon joc, tot i això, el porter del St. Andreu, impedia que el marcador fos més ampli. Va ser al minut 14 quan el David aconseguia el cinquè. El St. Andreu no afluixava i fruit d’això van aconseguir reduir diferencies al minut 4 amb una jugada que va agafar al nostre porter en fals. Pocs minuts després un molt bona combinació del Raul i l’Erik feien pujar el sisè i definitiu gol al marcador. Ja quasi acabant el partit, el St. Andreu va aprofitar un moment de relaxació, i quasi des del centre feien el seu segon gol.

Força bon partit per ser el primer, donant-nos bones sensacions de la feina feta pel nou entrenador Michal.

Comentaris

comentaris