Emocionant inici de temporada del juvenil White

Cent Patins White 6 – Igualada 5

Partit molt emocionant el que ens van oferir els juvenils del Cent Patins White i l’Igualada, en el debut de lliga catalana d’aquesta temporada, en un enfrontament que va acabar semblant el Dragon Khan, ja que el resultat va anar canviant de guanyador a mida que passaven els minuts.

Durant els instants inicials, cap dels dos equips va ser capaç de foradar la portería contrària malgrat que les jugades de perill rondaven les dues àrees. Tot i així, a l’equador de la primera part, l’equip d’en Nacho va inaugurar el marcador gràcies a un gol d’en Joel. Al cap d’un parell de minuts, el Cent Patins eixamplava l’avantatge, aquesta vegada el gol el feia el Bryan. L’alegria local però, va durar ben poc, i és que no van passar ni cinc minuts, que l’Igualada ja havia donat la volta al marcador al fer tres gols gairebé consecutius. Un minut després, el Joel (amb assistència del Víctor) tornava a marcar i empatava novament l’enfrontament. Quan semblava que arribariem al descans en taules, l’Igualada tornava a marcar i agafava avantatge novament. Amb el 3 a 4 acabava la primera part.

El segon temps va començar una mica embolicat ja que durant els primers minuts hi va haver diverses exclusions que van fer perdre lluïdesa al joc, tot i així, un cop passats cinc minuts, el marcador va tornar a moure’s. Primer, l’Igualada feia el seu cinquè gol, el qual podia tenir indicis de victòria visitant, però va ser llavors quan els de Rubí van apretar de valent i van fer dos gols gairebé seguits. Primer el Joel (amb assitència del Gerard) i després el Bastian (amb assistència del David González) empataven novament el partit. Els locals estaven decidits a aprofitar els seus minuts de dinàmica guanyadora i van aconseguir marcar el seu sisè gol (David Coronas) que els tornava a posar davant en el marcador. Malgrat encara quedaven molts minuts de joc, el resultat ja no es va moure. Els jugadors del Cent Patins es van dedicar a controlar el partit a base tenir molta possessió del puck per no patir cap més disgust i els seus atacs ja van ser més selectius.

Al final doncs, victòria d’un equip que té molt bona pinta, però que com a conjunt encara està una mica verd. Tot i així, els felictem per la seva primera victòria.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris