Torna el Torneig Ramón Marqués Femení Sub-16

II TORNEIG RAMÓN MARQUÉS FEMENÍ SUB-16

Aquesta serà la segona edició del Torneig Femení Sub-16 Ramón Marqués en honor al nostre vicepresident Ramón Marqués que ens va deixar el 27 de Juny de 2013.

No calen moltes paraules per descriure’l, tothom és coneixedor de la gran tasca d’en Ramón. Ell va fer moltes coses pel nostre Club i pel nostre esport tant en àmbit català com espanyol i sempre serà recordat com una peça clau en la història del hockey línia espanyol i com una persona que s’hi va deixar la pell pel reconeixement de l’esport femení.

Per sobre de totes les coses que va fer pel Club i per l’esport, el Ramón era el nostre amic i una de les persones més especials i generoses que hem tingut el plaer de conèixer. Aquest torneig vol commemorar la memòria del Ramón de la manera que ell hagués estimat, amb un torneig d’esport femení Sub-16 de primer nivell. No ens conformem amb un simple torneig, any rere any treballem amb el compromís de fer-lo més gran i millor aplicant el missatge que ell sempre ens transmetia a tots els que l’envoltàvem: “Think Big” (pensa en gran).

En aquesta segona edició, esperem que el torneig sigui millor que en la primera i que totes les participants gaudeixin de bon hockey i de la nostra ciutat de Rubí que al mateix temps celebrarà la seva Festa Major. Com a novetat, tindrem samarretes especials per les participants del All-Star gràcies a les empreses col·laboradores amb el torneig. A més, les participants que contractin el càtering també rebran una samarreta de carrer del torneig.

Us esperem els dies 1,2 i 3 de juliol a la Pista Francesc Calvo (Rubí). Més informació i horaris en la pàgina del torneig.

Allà on siguis, una abraçada ben forta Ramón!

Comentaris

comentaris