Primera final de la Lliga Elit Masculina a Rubí

Aquest dissabte a les 20:30 es disputarà el primer partit de la final de la Lliga Elit masculina 2015/2016 a la pista Francesc Calvo de les Torres. Els nostres sèniors rebran a l’Espanya de Mallorca en el que serà l’últim partit a casa aquesta temporada.

Els mallorquins arriben a les finals desprès de guanyar al Metropolitano de Bilbao en 3 partits. Els mallorquins van necessitar el tercer partit per desfer el desempat i aconseguir una plaça a la final. Cal destacar la bona feina dels bilbaïns que gairebé donen la sorpresa en la que hagués sigut la seva primera participació  en les finals de la Lliga Elit.

Els nostres arriben a les finals desprès de resoldre la semifinal davant el CPL Valladolid en dos partits. L’últim partit de la semifinal es va haver de resoldre a la pròrroga amb un gol d’or del capità Carles Benito.

Dissabte serà un gran dia de hockey on tindrem 11 partits entre la Spartan League, les finals de la Lliga Escolar Slide Sports i per culminar el primer partit de la final de la Lliga Elit davant l’Espanya. Esperem que la pista Francesc Calvo sigui aquest dissabte l’escenari ideal per la festa del hockey línia a Rubí. A més, aquest dissabte sortejarem la samarreta de joc de l’internacional Nacho del Rei firmada per tot l’equip i dues gorres de la European League 2016.

Us esperem!

Final Lliga Elit 2016 Espanya

Comentaris

comentaris