El Femení Black es proclama Campió de Catalunya

El passat diumenge 8 de maig el nostre Femení Black es va proclamar campió de Catalunya al guanyar la final per 4 a 2 a l’amfitrió del Play-Off, els Tucans de Sant Adrià.

Les nostres noies arribaven als Play-Offs en segona posició, a tres punts de Tucans i a quatre del CHL Jujol. Així doncs, en les semifinals les noies s’enfrontarien al CHL Jujol mentre que Tucans s’enfrontaria a Tsunamis, quart classificat.

A les semifinals, les nostres noies van aconseguir doblegar a Jujol amb un còmode 4 a 0. El primer temps va acabar amb un ajustat 1 a 0 però a la represa les de Sant Joan Despí no van aguantar el ritme i van veure com el marcador s’ampliava. Amb aquest resultat l’equip es classificava per la final on es trobaria de nou amb Tucans. Aquesta temporada els dos equips s’han enfrontat en 8 ocasions entre Lliga Elit, Play-Off Elit, Copa de la Reina i Lliga Catalana, entre les quals destaquen la semifinal de la Lliga Elit, la final de la Copa de la Reina i la final de la Lliga Catalana. Sense dubte aquests dos equips son uns dels més potents de l’estat.

Com era d’esperar va ser una final emocionant i vistosa amb un resultat just. El Cent Patins sempre va anar davant al marcador però ben seguit pel seu rival que va arribar a empatar el partit 1 a 1 i 2 a 2. No obstant, al final les rubinenques es van poder col·locar amb el definitiu 4 a 2.

A més del títol, la nostra jugadora i entrenadora Ainhoa Merino va estar reconeguda amb el premi a la millor jugadora de la Lliga Catalana. Aquest premi s’escull amb les votacions dels entrenadors de tots els equips catalans.

 PRACTICE

Enhorabona noies!

Campiones Catalunyua Femení 2015-2016

Comentaris

comentaris