L’Ajuntament de Rubí rep al Cent Patins pels títols assolits en la temporada 2015/2016

El passat dimecres 4 de Maig el Cent Patins va visitar l’Ajuntament de Rubí per rebre un reconeixement pels títols assolits en la temporada 2015/2016 per part de l’Alcaldessa Ana Maria Martínez i el Regidor d’Esports Juan Lopez. En aquesta cita es van celebrar les fites assolides per equips absoluts i de la base; Copa del Rei, Copa de la Reina, Lliga Nacional Infantil, Campionat de Catalunya Juvenil i Campionat de Catalunya Infantil.

A la cita hi van acudir jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares, aficionats i membres de la Junta Directiva en la que va ser una gran festa pel Club i per la ciutat de Rubí. El Club va tenir el plaer d’estrenar el nou Llibre de l’Esport de la ciutat on el President Albert Margarit hi va escriure unes paraules que passaran a la història de la ciutat.

La repercussió de l’esdeveniment a la ciutat ha estat molt important, mitjans de comunicació locals s’han fet ressó amb molt seguiment a la xarxa. Partits polítics i personalitats importants de Rubí també han mostrat especial interès.

Us deixem un recull de les notícies relacionades:

El Club es molta molt content amb aquesta recepció i espera que no sigui l’última. En l’anterior mandat de la ciutat, el Club va estar tres anys sense trepitjar la sala de plens tot i haver guanyat les Lligues Elit Femenina i Masculina i altres títols importants. La Junta Directiva del Club es mostra molt optimista amb l’actual govern i espera que les col·laboracions entre el Club i el consistori segueixin en la mateixa línia positiva. D’altra banda, s’espera que el gran ressò que està tenint actualment el Club a la ciutat i a Catalunya tingui repercussió en les actuals negociacions amb possibles patrocinadors de cara a la temporada 2016/2017.

Xarxes socials

L’Ajuntament de Rubí, els partits politics i l’Alcaldesa de Rubí Ana Maria Martinez també han compartit el seu reconeixement al Cent Patins a les xarxes socials:

 

Imatges

Comentaris

comentaris