Divuitena victòria del Benjamí Black

La divuitena victòria de la temporada ha estat aconseguida per al Benjamí Black en un partit disputat a la nostra pista contra Tucans, i que ha finalitzat amb el marcador de 10-2. Els nostres jugadors, malgrat que l’assolellat dia de Sant Jordi convidava més al relaxament que a l’esforç, han començat ben centrats i ràpidament, practicant un joc molt combinatiu, han aconseguit avançar-se al marcador, amb dos gols d’Iker i Pau.

Els Tucans tampoc venien de passeig, i van intentar treure’s el domini de sobre i apropar-se a la nostra porteria, malgrat que els seus atacs quasi sempre acabaven estavellant-se contra la nostra defensa, el nostre porter o inclós el pal, en alguna ocasió. La intensitat dels nostres jugadors també va provocar tres exclusions en contra, les de l’Iker, el Pau i el Bern, malgrat que aquestes, més que perjudicar-nos, és podria dir que ens van afavorir, ja que vàrem aconseguir fer dos gols jugant en box, per només un encaixat en situació de power play.

Finalment, aquesta intensitat, ben aplicada en atac i defensa, va fer que les diferències s’anessin eixamplant al marcador, fins arribar al 10-2 final. En resum, partit entretingut, ben jugat per tots els jugadors, i que serveix per afinar els engranatges de tot l’equip de cara al dur play off que s’ha de jugar d’aquí quinze dies.

Ànims Espartans!

Comentaris

comentaris