Eleccions Junta Directiva 2016

Us informem que aquest any acaba el mandat de la Junta actual i per tant, tal i com marquen els nostres estatuts, es realitzaran eleccions. Per aquest motiu, us convoquem a tots els socis i sòcies a l’assemblea general del proper dissabte 11 de Juny on es realitzaran les eleccions per la Junta Directiva. Avancem que combinarem les eleccions amb un dinar de germanor de cloenda de temporada 2015/2016 on esperem l’assistència de tots els membres del Club.

Per tal de realitzar les eleccions, i tal com marquen els nostres estatuts, es designarà una junta electoral. La junta electoral està definida als estatuts com la entitat responsable de:
“conèixer i resoldre les reclamacions durant el procés, l’admissió i el refús de les candidatures i proclamar-les, decidir incidents, i en general, conèixer i resoldre les reclamacions que presentin els socis o candidats, i publicar i comunicar els resultats”.

La junta electoral serà escollida per sorteig públic entre tots els socis i sòcies amb vot el proper 30 d’Abril a les 16:00 a la pista Francesc Calvo (desprès de la jornada de Lliga Escolar).

Així queda el calendari electoral:

  • Dissabte 30 d’Abril a les 16:00h – Sorteig públic a Francesc Calvo per escollir la junta electoral
  • Des del 9 de Maig fins el 15 de Maig – Termini d’exposició pública del cens electoral per tal que es puguin formular les reclamacions als efectes d’esmena dins del termini establert. El cens electoral estarà disponible a l’oficina de Francesc Calvo durant el termini establert
  • Dissabte 11 de Juny a les 13:00h – Assemblea General on es procedirà a l’acte de les votacions per l’elecció de la Junta Directiva
En breu publicarem més detalls sobre el dinar de cloenda de temporada de l’11 de Juny.

Comentaris

comentaris