Campionats d’Espanya Infantil i Júnior

Els nostres equips Infantil i Júnior comencen aquest dijous els Campionats d’Espanya a Gran Canària i Tres Cantos respectivament. Els infantils hauran d’agafar l’avió fins a les Canaries mentre que els júniors faran un desplaçament terrestre fins la Comunitat Madrilenya.

L’infantil disputarà la fase de grups amb els Sevilla Dragons HL, Espanya HC i CPILC Playas d’Oropesa. L’infantil afronta la competició desprès d’obtenir uns magnifics resultats a la Lliga Catalana i a la Lliga Nacional Infantil.

Infantil 2016

Segueix els partits de l’Infantil aquí.

D’altra banda, el Júnior estarà en un grup amb l’AE Sant Andreu – Uroloki, Espanya HC i HC Castellón. No serà un grup fàcil però estem segur que els nostres Júniors es deixaran la pell per un lloc a les semifinals.

Junior 2016

Segueix els partits del Júnior aquí.

Molta sort a tots dos equips!

 

Comentaris

comentaris