El juvenil Black, campió de Catalunya

Juvenil Black 3 – CHL Jujol 2

Després d’haver patit d’allò més en la semifinal del divendres, on el Juvenil White va tenir sobre les cordes al Black durant bona part del partit amb molt bon joc i determinació amb les seves jugades, al final van poder remuntar el resultat advers i fer-se amb la classificació per la final. Arribava la gran hora, on els nois del Black tenien que mesurar les forces amb el sempre complicat Jujol.

Només començar ja es va veure que el caire que prenia el partit no era el mateix que el de divendres, molta velocitat en el joc i determinació en el moviment del puck eran les toniques. Fruit d’axó arribava el primer gol al minut 18 amb una bona combinació entre el Tito i l’Ian.

El joc va ontinuar amb molta intensitat per part dels dos equips amb jugades de perill a les dues porteries, on els porters feien maravelles per aturar. Va ser al minut 6 quan l’Arnau del Jujol es plantava sol davant el nostre porter i igualava el partit.

Pocs segons després, fruit d’un altre bona combinació entre l’Ian i el Fran, ens posaven davant al marcador donant una certa tranquil·litat al arribar al descans.

La segona meitat va continuar al mateix nivell tot i que els nostres Black començaven a controlar millor que el Jujol , donant molta empenta al joc i fent que el porter rival hagués de lluir-se en moltes ocasions. Tot i això, el Jujol , igualava el partit quan només quedaven 5 minuts de joc. Les coses no es posaven fàcils per el nostre Juvenil però en cap cas van afluixar i a 3 minuts del final arrodonien el marcador amb un altre combinació d’en Ian i Fran.

Aquest gol ens donava ja el Campionat de Catalunya.

FELICITATS CAMPIONS !!!   Cap a Valladolid

Enric martí (delegat)

Comentaris

comentaris