L’infantil Black es proclama campió de Catalunya

Infantil Black 7 – Uroloki-AE St. Andreu 3

Arribàvem a les semifinals del playoff després d’unes setmanes de descans, després d’assolir la lliga nacional, i estàvem expectants per veure l’estat de forma dels nostres jugadors.

Sabíem que no seria un playoff senzill, la qualitat dels nostres rivals la coneixíem bé i més després de veure com el Jujol, patia per eliminar als nostres veïns del ASME-SABADELL, en un partit que s’ha complicat molt per als amfitrions.
Per això hem començat amb força intensitat i portant el pes del partit, i quan faltava poc per arribar als 5 minuts de joc, en Sergi (21) aprofitava una bona assistència de l’E. Alfaro (79) i inaugurava el marcador. Es posava de cara i més, quan enSergio (76) feia el segon quan tot just faltaven 13 minuts.
La veritat és que tot semblava anar bé però un minut de desconnexió, i dos errors en defensa va permetre que els de l’ Uroloki, igualessin el marcador. El nostre coach, en Xavi P. va reaccionar immediatament i va demanar un temps mort, que va servir perquè els nostres jugadors tornessin a agafar les regnes del partit, i més tard l’ Olvera (24) feia el 3 a 2.

Però un nou error en defensa, tornava a posar l’empat en el marcador. Amb l’empat a 3 arribàvem a la mitja part, moment que va aprofitar el nostre coach per ordenar les coses i organitzar una mica la defensa.
La segona part seguia com la primera, domini dels rubinencs amb moltes ocasions de gol, però que s’estavellaven amb el porter barceloní o amb el pal una vegada rere una altra.

De sobte, va arribar el moment més crític, dues exclusions un pèl rigoroses van provocar que juguéssim en inferioritat 4 contra 2, durant gairebé dos minuts, però en moments difícils és on aquest equip se sent més còmode i va resoldre la situació de forma impecable. Així doncs, un cop recuperada la normalitat en E. Aflaro (79) feia el 4 a 3 i un minut més tard era en Coronas(11) que aprofitava una gran passada d’en Sergio (76) i col·locava el 5-3 al marcador.
Tot i el resultat l’equip barceloní, no va abaixar els braços i va seguir buscant el gol que li permetés ficar -se altre cop en el partit, però els nostres jugadors van saber controlar en tot moment el partit i no van permetre cap més ensurt. I fins i tot en els darrers minuts vàrem marcar dos gols més, el primer de l’E. Alfaro (79) ben assistit pel Sergi (21) i el 7 a 3 final el feia en Genís (7).

Així doncs ens tornem a trobar a la final al sempre complicat Jujol, amb qui aquest any ja hem jugat tres vegades, amb un bagatge de 2 victòries i un empat, tot i que el fet de jugar a la seva pista pot ser un punt a favor pels Jokers, els Spartansanirem com sempre a buscar la victòria.

Foto2

CHL Jujol 5 – Infantil Black 7

Ha arribat el gran dia, la final del play-off de la lliga catalana, tot un espectacle si tenim en compte la qualitat dels quatre rivals.

La final ha començat a les 12 després d’haver presenciat el partit pel tercer i quart lloc, on l’ Uroloki s’ha imposat per 3 a 5 a l’Asme-Sabadell, superant així el quart classificat de la lliga regular al segon. Per tant, primer toc d’atenció per als nostres jugadors, primers de la lliga regular i que jugaven contra el sempre complicat Jujol, que sorprenentment havia quedat en tercer lloc.

Així doncs el partit ha començat com era d’esperar, amb un Jujol molt intens i que ha sortit disposat a obrir escletxa en el marcador ben aviat. I així ha estat, en menys d’un minut els de Sant Joan Despí s’avançaven al marcador.

A partir d’aquí, intercanvi de cops entre dos grans equips, amb bones ocasions ben resoltes pels dos porters, a la nostra porteria el Pol Alfaro (97) es mostrava molt segur.

I quan tan sols quedaven 5 minuts, en Javi (71) feia el gol de l’empat.

A partir d’aquí, 5 minuts bojos per part dels dos equips. En primer lloc, una expulsió de dos minuts a un jugador del Jujol, ens donava una superioritat que no hem sabut aprofitar perquè pocs segons després rebíem nosaltres una altra expulsió, quedant un 3 contra 3 a la pista.

De totes maneres, just en el segon que els locals recuperaven el quart jugador, l’ Eric Alfaro (79) feia un gran gol que ens posava pel davant al marcador. I un minut després, ja amb tots els jugadors a la pista, un altre cop l’E. Alfaro (79) aprofitava una bona passada d’en Sergio (76) per posar el 3 a 1 al marcador, resultat amb el qual arribaríem al descans.

Vint minuts, aquest és el temps que quedava per resoldre tota una temporada, i el Jujol com ens havia deixat clar en gairebé tots els partits, no abaixaria els braços, i així ha estat, un començament molt intens per part dels jokers, ens ha agafat desprevinguts i en 20 segons, encaixàvem dos gols que deixaven tot per decidir. Faltaven 17 minuts pel final.

Després han tornat a venir els intercanvis de cops, tot i que dominàvem més, no aconseguíem tancar a l’equip verd i els seus contraatacs eren molt perillosos, però els primers a colpejar hem estat nosaltres, aquest cop gràcies a una nova assistència d’en Sergio (76) i que ha rematat de forma sensacional, en Coronas (11). Però pocs minuts després, un altre cop ens empataven i deixaven tot obert quan tot just quedaven 9 minuts!

Però hem arribat als darrers 4 minuts, una mica més frescos que el nostre rival, el fet d’haver utilitzat les tres línies durant tota la competició i disposar de dos grans porters, ens ha permès arribar als minuts decisius amb el cap més fresc i ja sabem que els partits importants es resolen per petits detalls, i així ha estat. Primer l’E. Alfaro (79) ha rematat una bona jugada d’en Genís (7). Tot seguit i després de rebre una altra expulsió, hem aconseguit marcar el 4 a 6, marcat un altre cop per l’E. Alfaro (79) després de la tercera assistència d’en Sergio (76). Aquest gol ha fet molt mal a l’equip local, que ha vist que ens distanciàvem al marcador tot i tenir inferioritat quan faltaven menys de tres minuts.

Faltaven només 1:05 quan rebíem una nova inferioritat, i els verds han aprofitat per treure el porter de la pista, així doncs ens trobàvem amb 5 jugadors de pista contra 3 dels nostres, i la nostra portera Carol (36) que ha estat a un gran nivell en els moments claus del partit. Hem sabut aguantar els atacs rivals, i fins i tot hem tornat a marcar amb inferioritat, aquest cop ha estat en Sergio (76), només faltaven 30 segons i el resultat de 4 a 7 deixava sentenciada la final. Però encara hi ha hagut temps per un altre gol, aquest cop pels locals deixant el resultat final amb el 5 a 7, que ens proclamava campions de la final a quatre.

M’agradaria resaltar la gran feina feta, durant tota la temporada pel nostre coach, en Xavi Porqueras, un gran exemple pels nostres jugadors tant dins com fora de la pista, i de tots els jugadors. Encara que a les cròniques només surten els que aconsegueixen marcar o aturar gols, la feina és de tots 14, i és just un dia com avui que apareguin tots ells.

Carol (36) – portera
Pol Alfaro (97) – porter
Eric Alfaro (79) – Capità
Genís Mas (7)
Sergio Medina (76)
Víctor Rubiño (14)
Sergi Benet (21)
Marc Galobart (00)
Iván Guerrero (9)
Javi Martínez (71)
Jordi Fontanals (30)
Gerard Olvera (24)
David Coronas (11)
Joel Fontaneda (98)
Xavi Porqueras (Entrenador)

Ara només ens queda gaudir del premi de la victòria, i és que serem el representant català al campionat d’Espanya, que aquest any se celebrarà a les Illes Canàries, i on esperem gaudir de tres dies de bon hoquei línia.

David Galobart (delegat)

Comentaris

comentaris