Cap de setmana decisiu

Aquest cap de setmana viurem una jornada decisiva amb la primera volta de les semifinals del Play-Off Elit femení i masculí i els Play-Offs de Lliga catalana en les categories Infantil i Júnior.

Play-Off Elit

Les noies rebran a les Tucans a casa a les 19:00h en el partit davant el líder de la lliga regular. Les nostres van aconseguir una victòria per 2 a 0 a la final de la Copa de la Reina així que les de Sant Adrià vindran a casa amb doble motivació. No serà gens fàcil però esperem que el bon moment de les nostres jugadores sigui decisiu per guanyar el primer partit.

Els nois s’enfrontaran al CPL Valladolid en el que serà el partit davant el segon classificat de la lliga regular. El CPLV també vindrà amb moltes ganes desprès de l’eliminació en les semifinals de la Copa del Rei a la prorroga.

PlayOff Elite Semifinal 2016

Campionat de Catalunya Infantil i Juvenil

Destaquem també el Play-Off Infantil i Júnior a la pista de Jujol on l’Infantil Black i el Júnior intentaran alçar-se amb el títol de campions de Catalunya. L’Infantil Black ha quedat primer a la lliga regular mentre que el Júnior ha acabat en segona posició. A continuació deixem el cartell amb els horaris dels partits.

Play Off Infantil i Júnior 2016

Vine a animar als nostres equips!

Comentaris

comentaris