Última seu del Masculí Or a Valladolid

L’equip masculí Or es va desplaçar el darrer cap de setmana a Valladolid per disputar l’última seu de la Lliga Or. L’equip tornava a la competició després d’una bona seu a Mallorca on l’equip va aconseguir un punt davant l’actual campió de la competició, una victòria i una derrota per la mínima.

La seu de Valladolid ha estat una mica descafeïnada. Les places per l’ascens a Lliga Or ja estaven decidides -l’AE Sant Andreu i CHL Jujol disputaran la Lliga Elit la propera temporada- i el campió estava gairebé decidit. Com era previsible, l’AE Sant Andreu s’ha alçat amb el títol. A més, els nostres tenien dos partits davant dos equips catalans ja ben coneguts, els Barcelona Tsunamis i el CHL Jujol Jokers. Diversió i bon hockey però poques novetats.

Cent Patins 3* – Barcelona Tsunamis 3

El Cent Patins va arrancar dos punts amb un rival directe a la classificació, el Barcelona Tsunamis. Tot i anar per davant al marcador, els barcelonins van empatar a falta de 6 minuts pel final del partit. Aquesta victòria apropava als nostres a la quinta posició tot i que al final no va ser possible sobrepassar als Tsunamis a la classificació, que van quedar per davant dels nostres en golaverage.

Estadístiques del partit

Cent Patins 2* – CHL Jujol Jokers 2

Segon empat i victòria en punt bonus de la seu, aquest cop davant el Jujol. Tot i la diferència de punts a la classificació entre els dos equips, els nostres sempre acostumen a posar les coses difícils en els duels davant els de Sant Joan Despí. Al final, dos punts amb sabor a victòria per acomiadar una competició on els nostres han anat de menys a més i han acabat la competició plantant cara als equips capdavanters a la classificació.

Cal donar l’enhorabona als nostres nois que en el seu primer any en lliga Or han aconseguit quedar a mitja taula i amb molt bones sensacions. Objectiu complert per aquest any i temps per començar a preparar la temporada vinent amb objectius més ambiciosos. Especial menció també a l’entrenador Xavi Porqueras per la seva bona tasca en la direcció i gestió de l’equip.

Estadístiques del partit

Lliga Or 2016

Comentaris

comentaris