Dia 2 – Copa del Rei i de la Reina

Desprès de l’èxit del primer dia amb 3 victòries de 3 possibles, avui divendres els nostres equips tindran dos partits importantíssims que podrien donar la classificació a les semifinals de demà.

Elit Masculí – Molina Sport Gran Canària

Giuseppe Tavano Espanya

Segona victòria del masculí a la fase de grups amb un rotund 7 a 0 davant els canaris. Aquest ha sigut el segon enfrontament amb el Molina Sport aquesta temporada, el primer partit va estar a Rubí i va acabar amb empat i amb el punt bonus en mans dels canaris. El Molina Sport s’ha presentat a la Copa del Rei amb un conjunt força just amb només 7 jugadors de camp i 2 porters incloent alguns jugadors que no han disposat de molts minuts aquesta temporada. Aquesta situació l’ha aprofitat molt bé el nostre equip mitjançant un joc ràpid i molt més actiu, les estadístiques del partit ho corroboren amb 33 tirs a porta i 7 gols dels nostres contra 14 tirs i 0 gols dels visitants. Els gols han sigut de Lluis (2), Ian, Nacho (2) i Marcos (2).

Amb aquests tres punts l’equip es col·loca al capdavant de la classificació amb 6 punts seguit de l’Espanya HC i el HC Castellón amb 3 punts. Tot i la diferència de punts, l’equip encara no està classificat matemàticament, una derrota en el partit de demà davant el Castelló suposaria un triple empat.

Estadístiques del partit

Elit Femení – CPL Valladolid Panteras

Maria Ayala CPLV

El Cent Patins empata amb el CPLV a un i aconsegueix el punt bonus  a la pròrroga. Gran partit de les noies, de menys a més, amb bones possessions, moltes ocasions de gol i una defensa molt forta amb una Carol molt inspirada en porteria. L’equip no ha començat amb bon peu desprès de rebre un gol en contra molt aviat quan només havia transcorregut un minut de partit. Tot i anar perdent durant un bon troç de la primera part, la Maria Ayala ha aconseguit el gol de l’empat en una bona jugada individual.

A la segona part, el CPLV va apretar, amb el possible triple empat entre Jujol, Rubí i CPLV, les valisoletanes necessitaven guanyar el partit per dos gols o més per classificar-se a les semifinals. Tot i les assetjades visitants, les nostres van aguantar i a més van tenir també moltes bones ocasions de gol. Al final del temps reglamentari, 1 a 1, passi a les semifinals pel Cent Patins com a primeres i Jujol com a segones.

Tot i que gairebé tot ja s’havia decidit, es va disputar la pròrroga com indica el reglament i l’Ainhoa va marcar el gol d’or. Cal mencionar que l’equip val·lisoletà va estar a punt de no disputar la pròrroga, així ho van demanar a l’àrbitre ja que no ho consideraven necessari. Afortunadament, aquesta acció, des del nostre parer, anti-esportiva i anti-competició no es va produir i es va jugar la pròrroga.

Amb aquest resultat l’equip es classifica com a primer de grup i es trobarà a l’amfitrió Tres Cantos a les semifinals a les 18:30h.

Estadístiques del partit

Comentaris

comentaris