Dia 1 – Copa del Rei i de la Reina

Els nostres equips Elit ja estan a Tres Cantos, l’expedició va sortir dimecres a les 18:00h des de Rubí i va arribar a les 2 hores aproximadament. A tots dos equips els espera 4 dies de competició amb 3 partits a la fase de grups i en el cas de que es classifiquessin per les semifinals, un o dos partits més depenent dels resultats. No ho tindran fàcil a la fase de grups, aquí t’expliquem com han quedat enquadrats els grups.

Elit Femení 12 – Meigas Lugo 1

12440258_994896467253240_7117187640932503489_o

Les noies s’han estrenat en el segon partit del dia davant el rival més fàcil del grup, el Meigas de Lugo. Abans del partit, Tres Cantos havia complert amb un 10 a 0 davant l’Aranda de Duero, partit corresponent a l’altre grup. Les noies no han fallat i han acabat el partit amb una còmoda victòria per 12 a 1. La primera part ha acabat 7 a 0 amb gols de Tere, Eva, Ana, Maria i Ainhoa (3). A la segona han marcat Tere, Maria (2), Andrea Sehuk i Ana. El següent partit serà aquesta nit a les 21:15 davant el CHL Jujol. No serà fàcil, les de Sant Joan Despí han aconseguit una importantíssima victòria davant el CPL Vallaodlid Panteras per 2 a 1 en el seu primer partit de la Copa de la Reina.

Estadístiques del partit

Elit Masculí 2 – Espanya HC 1

Abdon de la Cruz Espanya

Bon inici dels nostres nois desprès de superar al cap de grup, l’Espanya HC, per 2 a 1 en un partit molt seriós i ben executat. El partit es plantejava molt interessant, potser un dels plats més forts de la jornada. Així ho reflectia la grada, sent aquest el partit amb més espectadors amb el que va de dia.

Els nois han començat el partit amb molt bon peu, llargues possessions i ocasions. Als dos minuts de l’inici, l’Heri ha aprofitat una errada de l’equip balear per avantatjar als nostres al marcador amb un potent xut a l’escaire que l’eslovac Antala no ha pogut aturar. A partir d’aquí, domini dels rubinencs fins acabar la primera part.

A la represa, mateixa tònica que la primera. El Nacho posava el 2 a 0 al marcador i la tranquil·litat d’un marge més ampli. No obstant, l’equip ha baixat el ritme durant els últims 10 minuts i l’Espanya ha anat incrementant el perill a la porteria ben defensada per Tavano. Mentre els nostres intentaven aprofitar una superioritat, una bona jugada individual mallorquina ha posat el 2 a 1 al marcador en inferioritat. Tot i els nervis del marcador ajustat, l’equip ha aconseguit mantenir el resultat i obtenir la primera victòria de la fase de grups.

Estadístiques del partit

Elit Femení 4 – CHL Jujol 1

Ainhoa Merino

Bon partit del femení en el que ha estat l’últim partit del primer dia de competició. Els partits entre Rubí i Jujol en categoria femení acostumen a ser vibrants i carregats d’emoció, i així ho ha estat. El Jujol ha arribat al partit en forma desprès d’aconseguir una victòria davant el Valladolid en el primer partit de la Copa però les nostres arribaven millor físicament i amb una plantilla més amplia i per tant més rotacions i més energia sobre la pista.

El Jujol ha jugat com s’esperava, tancat en defensa i a l’espera d’obtenir el puck i generar ocasions de gols. Aquesta tàctica ja ha sortit bé a l’equip de Sant Joan Despí aquesta temporada. De fet, en el primer partit de Copa del Jujol, el Valladolid ha vist com se li escapava el partit per 3 a 1 tot i haver tirat a porteria quatre vegades més que el seu rival (44 tirs per Valladolid per 11 de Jujol).

Les nostres, en canvi, han preparat un partit més directe de l’habitual amb més verticalitat i més tirs. La prova està en les estadístiques, l’equip ha disparat 30 vegades a porteria (Jujol n’ha fet 12). La primera part ha acabat amb un ajustat 2 a 1 amb gols d’Ana i Eva. A la segona, l’Ainhoa i de nou l’Eva han posat el definitiu 4 a 1.

Estadístiques del partit

Amb aquests bons resultats hem arribat al final del primer dia de competició. Marxem a dormir amb dues victòries per les noies i una de molt important pels nois. Demà tocarà treballar dur per guanyar-se l’esperada plaça a les semifinals. De moment, així queden les classificacions de la fase de grups:

Copa del Rei

1r dia classificació Copa Rei

Copa de la Reina1r dia classificació Copa Reina

Comentaris

comentaris