Prèvia Copa del Rei i Reina

Els nostres equips Elit masculí i femení ja han arribat a Tres Cantos per disputar la Copa del Rei i Reina dels propers 24, 25, 26 i 27 de març. El Cent Patins arriba a totes dues competicions en un bon estat de forma desprès d’acabar les lligues regulars en tercera posició al masculí i en quarta al femení. Els sortejos per l’elaboració dels grups es van realitzar el passat 16 de març a l’Ajuntament de Tres Cantos i van acabar amb la següent configuració:

Grup Copa del ReiGrup Copa de la Reina

Tots dos grups tant per nois com per noies tenen rivals complicats i d’altres més assequibles. Sens dubte serà una fase de grups interessant on múltiples resultats son possibles.

Pel que fa els nois, començaran amb el partit probablement més complicat de la fase davant l’Espanya HC, líder de la competició. Al grup també es veuran les cares amb el Castelló i el Molina Sport de Gran Canaria. Aquests dos últims equips no han entrat al Play-Off de la Lliga Elit però son rivals amb capacitat de fer bons partits i sorprendre als nostres. La concentració serà essencial en tots els partits per tal d’aconseguir una de les dues primeres places i tenir pas a les semifinals.

Les noies es troven en una situació similar als nois amb un grup amb rivals de gran nivell com el CPLV Panteras i CHL Jujol. Les Meigas son l’equip més assequible del grup.

Primer cal pensar en la classificació a semifinals de tots dos equips i desprès marcar nous objectius. Bona sort a tots dos equips!

Escolta l’entrevista al nostre president Albert Margarit a Esports Radio Rubí sobre la Copa del Rei i Reina.

Comentaris

comentaris